tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kesäinen sunnuntai.

Viime sunnuntai oli kaunis ainakin täällä Tampereen seudulla. Juuri sellainen josta on tullut haaveiltua monen monta kertaa; nukutaan pitkään, otetaan rennosti, nautitaan hyvästä kelistä ja tehdään jotain rentoa. Vähän erilainen sunnuntai siis verrattuna muutaman kuukauden takaiseen aikaan. Pikkuhiljaa alan päästä eroon siitä "kiire kiire kiire" ajatuksesta enkä tunne heti ääretöntä syyllisyyttä jos vaan relaan sunnuntain. 


Käytiin sunnuntaina kahdessakin eri paikassa piknikillä. Ensin Rajasalmessa, jonne Vitokin pääsi mukaan uimaan ja leikkimään. Tosin bokserin kanssa piknikillä olo ei ole kyllä kaikista rentouttavinta hommaa - käpyjä saa nakella veteen sitä tahtia, että tenniskyynerpää iskee :) Rajasalmessa ei kuitenkaan oikein aurinko paistellut, joten siirryimme viltteinemme ja eväinemme Koulukadun nurmikkoalueille keskustaan. Minigolffiakin olisi ollut kiva käydä pelaamassa, mutta oli liikaa ruuhkaa. 


Eiköhän tällaisia kesäisiä sunnuntaita saada vielä muutama iloksemme lisää. Täytyisi oppia jotenkin ottamaan kaikki ilo irti näistä arki-illoistakin - kyllä sitten talvella ehtii taas kyhnöttää kotona ;)


PS. Niinhän siinä sitten kävi, ettei se Viton silmä parantunut itsekekseen, joten neiti vietti tämän päivän eläinkääkäriasemalla leikkauksessa. Töiden jälkeen haettiin hieman loukkaantunut, erittäin väsynyt ja hieman pöllyssä oleva Vito kotiin. Parka ei meinanunnut edes hissiin jaksaa kävellä. Mutta eiköhän se tästä parane :)

2 kommenttia:

  1. Saatanpa jopa tunnistaa näin kokeneena Tampereen-kävijänä (heh) että mistä toi toisiksi alin kuva on otettu! Mekin nimittäin käveltiin sillon viime viikolla tuon minigolf-radan ohi ja ihasteltiin että sijaitseepa se jotenkin kauniilla paikalla. Ja siinä lähellä oli joku vanha paksu puu josta J halusi ottaa kuvan, hih. Pakko päästä vielä takaisin tutustumaan sun kotikulmiin lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tunnistit :) Kyseessä on tosiaan Koulukadun minigol-rata ja siinä vieressä on juuri sopiva nurmialue piknikin pitoon! Kiva jos tulisitte tänne joku kerta uudestaan - sitten teidän täytyy tulla käymään meillä asti :P

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)