keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kesälaiskuus.

Meihin on bokserin kanssa iskenyt kunnon kesälaiskuus. Velvollisuudet ja muut pakottavuudet saa ehkä tuurilla hoidettua, mutta muuten laiskotuttaa. Sitä saattaa suunnitella vaikka mitä ja sitten humpsis, viikko on taas mennyt eikä ole mitään tullut tehtyä. Toisaalta onhan se tekemättömyyskin joskus jotain - ainakin lepoa. Muuten me ollaan vain lenkkeilty, tosin bokseri tykkäisis lenkkeillä viileällä ilmalla ja minä helteellä. Ehkä me ollaan vähän myös herkuteltu ja ennen kaikkea nukuttu. Tällaista kesää. Mulla on vieläkin sellainen "paniikki" tuolla takaraivossa - syksyllä tämä ihanuus loppuu ja pyörä lähtee jälleen pyörimään, mutta ehei. Ehkä sen sitten syksyllä oivaltaa. Tänään sanoin vihdoin myös byebye Kela, en muistele lämmöllä
No ollaan me ehkä myös vähän sisustettu kotia. Pari lipastoa ja vihdoin saatiin meidän ihana (iso!) ruokapöytä takaisin. Toisaalta sellaisen kahden hengen ruokapöydän ääressä oli oma intiimi tunnelmansa. Nyt istuskellaan kaukana toisistamme. Vielä olisi kaksi harmaita hiuksia aiheuttavaa sisustusprojektia jäljellä; matto ja verhot. Matto on kirosana koiraperheessä ja verhoja en osaa muuten vain valita. Ehkä niistä voisi kirjoitella seuraavaksi. Ja uudistaa tämän blogin ulkoasun..! 

2 kommenttia:

  1. Välillä onkin ihan hyvä vaan laiskotella :)

    Koiraperheessä maton valinta kyllä aiheuttaa harmaita hiuksia. Meillä on useampi nukkamatto, koska koira on pitkäkarvainen, niin niistä ei karvat niin selvästi näy :) Ja uskaltauduin ostamaan jopa valkoisen maton ja valkoinen se on edelleen parin vuoden käytön jälkeenkin. Toki oksennustahrojen pesua helpottaa huomattavasti imevä höyrypesuri (koirakodin pelastus).

    VastaaPoista
  2. Totta, on se mukavaa välillä vaan olla :)

    Joo, meidän perheessä matto on ainakin kirosana, pakollinen paha. En tiedä oikein minkälainen sen pitäisi olla, että sen kanssa tulisi toimeen. Oon kade että teillä on toiminut valkoinen matto noin hyvin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)