tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kesäilta Tampereella.

Ennen juhannusta sattui olemaan muutama kaunis ja ennen kaikkea lämpöinen kesäilta ja iltalenkillä koiran kanssa oli myös kamera matkassa. Sekin on taas pitkästä aikaa pelissä mukana, tosin juhannuksena ei tullut otettua yhtään kuvaa - tuli ainoastaan rentouduttua ja nautittua hyvästä seurasta! 
Meillä on niin nättejä maisemia tässä ihan kävelymatkan päässä. Vähän kuin luonnonhelmassa asuisi, mutta silti kaupungin keskusta melkein näkyy järven toisella puolen. Itse asiassa järven vierustaa pääsee pyöräilemään ihan kaupunkiin asti ja mikäs sen mukavampaa! 
Hanna tulee heinäkuussa käymään täällä Tampereella päiväseltään ja kyseli jo vinkkejä siitä mihin kannattaisi suunnatta viettämään lomapäivää! Ei ainakaan Särkänniemeen, hehe. Itse suosittelin Pyynikkiä (myös toria) ja Pispalan harjua, josta löytyy vaikka mitä mielenkiintoista vanhojen, kauniiden talojen lisäksi. Äitini on myös käynyt Viikinsaaressa, jonne on pieni paattimatka ja hän suositteli kovasti paikkaa. Itse aion suunnata sinne vielä tänä kesänä!


Olisi kiva kuulla mitä muita kivoja paikkoja Tampereelta löytyy! Mikä on Tampereen helmi? Mullakin kun on vielä tämä uuteen asuinkaupunkiin tutustuminen vaiheessa.. :) 

6 kommenttia:

 1. Todella kauniita maisemia teidän lähellä! Kyllä tuolla on varmasti mukava lenkittää koiraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä joo mukavaa :) Ihan eri fiiliksellä lähtee lenkillekin kun on kauniit maisemat :)

   Poista
 2. Pispalan puutalojen lisäksi suosittelen ainakin Tammelan, Petsamon, Viinikan ja Messukylän puutaloalueita. Niin kaunista! Vanhat, värikkäät talot ovat kyllä ilo silmälle. Noista Petsamo/Tammela on lähempänä keskustaa, joten ihan kävelymatkan päässä.

  Petsamon lähellä taas on Kaupin metsät ja ranta (myös Rauhaniemi, siellä kylpylän lähellä), kivaa seutua myös, kallioille tulee toisinaan mentyä katsomaan auringonlaskua ja nauttimaan luonnon rauhasta. Hyviä lenkkipolkuja lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Teea paljon vinkeistä!! :) Puutalot on munkin lemppareita, niin idyllisiä! Tammela on minullekin tuttu, mutta tuo Petsamo ei. Täytyykin käydä katsastamssa se! :)

   Poista
 3. Kiitti vinkeistä vielä tätäkin kautta! :) Odotan Tampere-visiittiä innolla, kiva päästä näkemään vihdoin että missä sä nykyään asustelet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama viikko ja sitten tuutte, kivaa! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)