maanantai 17. kesäkuuta 2013

Ei palkinto, vaan kannustin.

Näin valmistumisen jälkimainingeissa - nyt kun juhlakutsutkin on saatu vihdoin eteenpäin - on uskaltanut vihdoin miettiä hieman sitä palkintoakin. Itse hankittua sellaista siis! Voi olla, että jonkun mielestä pankkitilinumeron laittaminen kutsuun on tökeröä, mutta jos sitä ei laita, niin sitten elokuussa meidän Mariskooli-perhe kasvaa vähintään neljällä uudella jäsenellä (villiveikkaus) ja mä olen saanut toiselta puoliskolta jo sellaiset ultimaattumit kaikkien koristehärpäkkeiden suhteen, että tällä kertaa en lähde ottamaan riskejä :) Sitä paitsi näiden viiden makarooni- ja nuudelivuoden jälkeen, sen rahan voisi laittaa vaikka laadukkaampaan ruokaankin, ettei keripukki pääse yllättämään...

No joo. Keväällä taisinkin jo todeta, että lepoloma olisi se kaikista parhain palkinto. Ehkä ovat prioriteetit hieman muuttuneet aiemmista vuosista, mutta jos jollain itseni palkitsen tästä kaikesta, niin se on sitten se loma. Tulevana syksynä tai jouluna. Mieluusti jonkun seurassa ja kaukana. On sitä tullut jo jonkin verran tutkailtua lentolippujen hintoja...ei tässä vaan ihan hirveästi uskalla haaveilla, kun ei ole mitään käsitystä syksystä. En edes tiedä missä kaupungissa tulen suurimman osan ajastani viettämään. Toivottavasti kotona

Töiden haun kannustimena toimii tietysti työ itse, mutta myös alla oleva laukku. Ihana Marc by Marc Jacobsin nahkalaukku. Joku muu välillä kuin iso säkki tai reppu! 
Tai niinhän sitä voi ainakin haaveilla. Viimeisten kuukausien aikana olen päässyt kokemaan työmatkailun raakuuden ihanuuden: kangaskassissa kulkee eväät, matkalaukussa vaatteet ja muut tykötarpeet, repussa työkone lisähärpäkkeineen, välillä oli toisessa kainalossa vinopino koulukirjoja ja välillä kipitti bokserikin vielä perässä. Huh!  Aika kaukana ollaan siis sellaisesta elämästä, että voisin lähteä töihin mukanani vain tuollainen yllä näkyvä laukku - ehkä etsin seuraavaa työtä tämä yhtenä kriteerinä! ;)

Ei ole ollut työmatkustus ihan niin glamourista kuin aikanaan luulin.. :)

Kuvat lainattu.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti saisit mieluisan ja tarpeeksi lähellä olevan työpaikan! Tuo laukku on ihana, joten ehdottomasti olet sen ansainut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi kyllä juu mukavaa, tosin pikkuhiljaa tässä alkaa toivoa että saa ylipäätään jonkun paikan :) Toi laukku olisi kyllä niin ihana, niin kuin se sun pinkki :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)