maanantai 13. toukokuuta 2013

Costume makes the clown.

Täällä taas!

Vieläkin ovat puurot ja vellit sekaisin tässä elämässä :) Viime viikolla sain vihdoin tiedon, että kaikki opinnot ovat kuin ovatkin kasassa ja nyt vain odotellaan. Perjantaina töissä toivoteltiin hyviä viikonloppuja - mietin että mikäköhän ihme sekin on! Viiden vuoden aikana vietetyt vapaat viikonloput kun voi laskea yhden käden sormilla. Hassuinta on, että se pieni ääni takaraivossa "kun pitäis..." alkaa vaieta. Enää ei pidä. Tai pitäis - levätä

Luojan lykky siirrettiin ne juhlat pois kesäkuulta. Eipä paljon nappaisi näillä energioilla järjestellä jotain juhlia. Onneksi jaksaa sentään haaveilla mekosta - mekosta, jossa juhlin mestaruuttani! 


Maximekko olisi ihana, etenkin tuon värisenä kuin tuossa kuvassa! En ole koskaan edes kokeillut maximekkoa päälleni, jotenkin epäilyttää että sopiiko se kuitenkaan näin lyhyelle tapille? Että tulee sellainen yöpaita olo? Tekisi mieli tilata tuo sovitukseen ja katsoa kuinka käy. Oikeanpuoleinen mekko on jotenkin simppeli ja ainakin kuvassa kauniin värinen. 


Keltainen mekko olisi myös kaunis! Toivottavasti ei kuitenkaan liian pääsiäistipumainen :) Miksi ihmisen pitää luoda itselleen hassuja mielikuvia...Tuo ihana roosa mekko on kuitenkin ehkä tällä hetkellä suosikkini (näytti löytyvän myös muissa väreissä). Olen haaveillut koristelevani juhlapaikan pioneilla, harmi vain etteivät taida loppukesän kukkia? Joku simppelikoristelu olisi silti tervetullut. Tämähän on loppuelämäni viimeinen juhla, niin kuin tuossa tovi sitten todettiin ystäväni kanssa. Hassua! 

Kertokaas mikä noista olisi paras! Ja miten voisi koristella juhlapaikan niin ettei se näyttäisi hää- tai muistojuhlapaikalta? Ehdotin äidille, että laitetaan pöydälle kynttilä ja siihen kuva valmistujaiskuva viereen - ei kelvannut..hehe :)

Kuvat lainattu

2 kommenttia:

  1. Hei mahtava juttu ja ONNEA valmistumisen johdosta! :) Täällä eletään vähän samanlaisissa fiiliksissä: hassua kun viikonloppuisin voin vaan olla tai tehdä mitä huvittaa. Välillä tulee sellainen olo, että hetkinen, oonko unohtanut tehdä jotain ja sit tajuaa, että hei, se koulu on nyt tehty! Epätodellista, mutta ah niin ihanaa! Toivottavasti saat nyt hetken aikaa vaan levätä ja nauttia. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania mekkoja, varsinkin noi kaksi ekaa! Kyllä sulle varmasti sopis maximekkokin kun oot niin solakka (onpas vanhakantainen sana :D ). Ja korkkareilla saa muutaman sentin lisää pituutta niin se on siinä!

    Odotan sun valmistujaisia kyllä kovalla innolla nyt jo! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)