sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Enpä olisi ikinä uskonut...

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Paljon on tapahtunut taas sitten viime kirjoittelun. En edes tiedä mistä aloittaa. Rehellisesti sanottuna enpä olisi ikinä uskonut, että saan tästä aiheesta vihdoin ja viimein - lopultakin, blogiini kirjoitella. 

Nimittäin. Mä palautin eilen graduni. 

No joo, esitarkastukseen, mutta hei kumminkin! Mä palautin graduni! 

Kyllä tämä tuntuu niin unelta, liian hyvältä sellaiselta. Tässä on viime kuukaudet paukuttu ja poksuttu niin jaksamisen äärirajoilla, ettei tosikaan. Monta virhettä on tehty, mutta kaikesta on selvitty kaiketi suht hengissä, mitä nyt kroppa on viime aikoina oireillut kivasti. Kumma juttu kun Burana ja RedBull ovat olleet hyviä ja etenkin erittäin terveellisiä kavereita. 


Pientä ahdistusta tässä lisää se, että mitä mä teen toukokuun seitsemännen päivän jälkeen kaikella sillä vapaa-ajalla mitä mulla tulee olemaan? Kun on 18 vuotta elämästään opiskellut (lähes päivittäin) on takki aika tyhjänä kun sitä ei yhtäkkiä tarvitsekaan opiskella 24/7. Kohta ei tarvitse tuntea enää koko ajan sitä jäätävää syyllisyyttä, jos ei ole tekemässä jotain raporttia tai lukemassa jotain tenttikirjaa. Aika uusi elämäntilanne edessä. Onhan sitä gradupalkintoakin tullut mietittyä..ei ole varmaan kovin haastavaa arvata mikä olisi paras palkinto..? 

Nyt on sitten muuttokin takana! Viikko ollaan eletty tamperelaisina :) Silloin kun tätä muuttoa suunniteltiin, niin ilmoitin että kunhan se ei ainakaan osu viikolle 16, koska se on viimeinen viikko ennen gradun palautusta. No niinpä, kuinkas kävikään. Viime viikko vedettiin kyllä niin hampaat irvessä, ettei tosikaan. Työ, gradu ja muutto - mikä tappo ihana yhdistelmä!

Nyt kun kaikki muuttokauheudet ovat takanapäin, niin jaksaa jo ihastella tätä uutta asuntoa ja käydä kiertelemässä lähimaastoja. Tampereen bussilippukin on tullut jo hommattua, vielä kun salikortin saisi! Kaikki on niin uutta...

Kuva lainattu
 

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, onnea hurjasti gradun palautuksesta, se on aivan mahtava saavutus! :D Kieltämättä sitä itsekin aluksi mietti, että mitä ihmettä mä sitten teen, kun kouluhommat loppuu...mutta nyt juuri lomalta palanneena ei kyllä ahdista enää yhtään, vaan tuntuu aika mahtavalta, kun ei tarvitsekaan palata kouluhommien pariin! Mutta onhan se kieltämättä aika epätodellista aluksi, hetki varmasti menee, ennen kun alkaa tajuamaan että se koulu on nyt hoidettu. :)

  Ja onnea toki myös uuteen kotiin ja kaupunkiin, varmasti jännää sekin!

  VastaaPoista
 2. Onnea gradun palauttamisesta! <3 Varmasti tuntuu aika helpottavalta saada tollainen urakka päätökseen :) Ja nyt et todellakaan murehdi mitään vapaa-ajan määrää vaan otat ilon irti siitä että ei tarvitse enää päntätä tentteihin tai raapustella esseitä ja muuta! Voit keskittyä vapaa-ajalla tekemään juuri kaikkea sitä mitä haluat, onko mitään parempaa? :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Nanna! Nyt voit sitte löysäillä! ;) Mä meen huomenna kattomaan uutta työpaikkaa, hassua alottaa työt ku viimeks Suomessa ollu töissä yli kolme kuukautta sitten.. Mutta tää mun siirtymävaihe Gambiasta Suomeen on kestäny paaaljon pidempään ku piti. Ollaan muute haaveiltu lähteä takas joulukuussa pariks kolmeks viikoks! Saa nähä mitä tulee, nyt vasta haaveen tasolla.. Millon sulla olikaan paluu suunnitteilla?

  VastaaPoista
 4. Ihana juttu! Mulle tuli niin onnellinen ja hyvä mieli sun puolesta. Oot niin kadehdittavan sitkeä nainen! ♥ Onnea onnea onnea!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea, iso urakka on päätöksessä! Missäpäin Afrikkaa asuit? Minä kävin viime syksynä työmatkalla Etelä-Afrikassa ja pala sydäntä jäi sinne reissulle. Uudelleen pitäisi päästä :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut täältäkin! :) Kyllä sä varmasti jotain sille "tyhjälle" ajalle keksit, pieni huili moisen puristuksen jälkeen varmasti onkin paikallaan. Myöhemmin voi sitten vaikka kehittää uusia projekteja, jos aika käy pitkäksi. ;)

  Heitin sulle muuten haasteen blogissani! Uskon, että pidät siitä yhtä vähän kuin minä. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)