keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Salille lompsis...

...tai ehkä ennemminkin hopsis...!

Treenaustaukoa kertyi reilut kolme ja puoli kuukautta, mutta vihdoin tänään sain sitten aikaiseksi hommata uuden salikortin ja huomenna olisi sitten tarkoitus aloitella taas treenaus. Saa nähdä pääseekö seuraavana aamuna ylös sängystä kipeiden lihasten takia...

Vähän kieltämättä jänskättää, sillä sali on minulle aivan uusi tuttavuus. Edellisellä salilla tuli treenailtua se reilut pari vuotta ja naamat alkoivatkin olla aika tuttuja, mutta nyt täytyisi sitten tutustua uuteen saliin ja uusii ohjaajiin. Onneksi tuolta salilta löytyy myös mun vanha lemppari, spinning! Pääsee taas rääkkäämään itseään. 


Ennen reissuun lähtöähän tilanne oli se, että vielä viime kesänä treenailin sen 3-5 kertaa viikossa, mutta kuukautta ennen lähtöä yritin vähän himmailla ja kerätä painoa, sillä luulin menettäväni Afrikassa vähintään muutaman kilon. Ehhehh. Niitä kiloja sen sijaan kertyi se muutama - kiitos vain kaverille hyvistä ruuista sekä muille syyllisille eli valkoiselle riisille ja leivälle. Tiedänpä ainakin miten afrikkalaiset naiset saavat itselleen (usein) niin komean takamuksen. Sellainen löytyy nyt täältäkin, mutta ei kauaa ;) "Onneksi" ne pari vatsatautia hieman tasoittivat tuota tilannetta, vaikka oikeasti sairastellessa sitä tajusi, että ne pari ylimääräistä kiloa olivat vain hyvä juttu - sen verran huonoon kuntoon menin ainakin jälkimmäisellä kerralla.

Eli tarkoituksena olisi kadottaa ne pari kertynyttä kiloa, jotta voisin tuntea taas oloni hyväksi eivätkä vaatteet kiristäisi. Lisäksi kaipailen niitä "lihaksiani", jotka jopa näkyivät ennen lähtöäni, mutta nyt ne ovat vain kaunis muisto. Ja kyllähän siellä salilla aina kummasti piristyy mielikin ja saa virtaa - ei sekään ole koskaan pahitteeksi!

10 kommenttia:

 1. Missäs salilla nyt sit reenailet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideaparkin salilla ainakin tän kevään, ennen kun taas muutetaan :) Ootko käynyt GoGo:n saleilla, jos oot mitä tykkäsit?

   Poista
  2. Joo siis mä käyn expressissä, pelkkä kuntosali :) Tykkään. Ja hinta on sen 18e /kk ;D

   Poista
  3. Ei oo kyllä hinnalla pilattu :) Enköhän mäkin GoGo:lle vaihda kunhan tästä päästään vähän lähemmäksi. :)

   Poista
 2. Tsemppiä treenailuun, tosin uskon, että sun kroppa tottuu nopeasti kun oot aiemmin niin paljon treenaillut! :)

  Mulla on muuten tuo sama Niken juomapullo & Dietmix Sheikkeri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Reetta :) Veikkaan, että eka kerta voi olla aika tuskainen mutta taas kun rytmiin pääsee niin eiköhän se siitä. Mä tykkään etenkin tuosta Niken pullosta!

   Poista
 3. Uskallan epäillä afrikkalaista takamustasi! :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä sellainen vaan löytyy! Heti mentyäni Gambiaan teetätin nimittäin hameen, joka ei tällä hetkellä mene päälle juurikin tuon kriittisen alueen takia ;)

   Poista
 4. Olet kyllä todella hoikka edelleen että ei tarvitsisi parista lisäkilosta huolehtia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs sen tiedät? :) Mä kun oon ollut Gambiasta paluuni jälkeen lähes ainoastaan sisätiloissa eli en oo edes liikkunut julkisilla paikoilla :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)