keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Oma paikka?

Minulla on ollut nyt tässä sopeutumista kerrakseen - Suomen hyytävä ilmasto, uusi asunto, uusi kaupunki..Onneksi sentään koiruus ja poikaystävä ovat samoja vanhoja! Monet uutuudet meinaavat olla aika iso pala tällaiselle kaikkea tuttua ja turvallista rakastavalle :) Viikon ajan ei ruokakaan pysynyt sisälläni (vaihteeksi!) reissun jälkeen, ehkä tuo vesijohtovesi oli sitten liian erilaista, enpä ainakaan muuta keksi. Huh, josko se tästä taas? 

 Ihanat nuo lasihyllyt valaistuksen kanssa. Tykkään myös kaappien vetimistä!

Alkaa olla muuten aika tasan vuosi siitä kun ihana kotimme laitettiin myyntiin ja tämä kiertolaisen elämä alkoi. Ensin muutimme kolmioon, jossa en viihtynyt sitten mitenkään päin. Syksyllä tuli sitten muutto toiselle paikkakunnalle ja toiseen maahan. Ennen lähtöäni Afrikkaan en ehtinyt viettää täällä nykyisessä asunnossa kuin pari yötä, joten kaikki on ollut nyt totuttelemista. Tosin etsimme jo uutta vuokra-asuntoa, sillä tämä reilun neljänkymmen neliön asunto on meille kahdelle aikuiselle ja koiralle aivan liian pieni. Edellinen asunto kun oli noin kolmekymmentä neliötä suurempi ja muutenkin meille on kertynyt kiitettävästi tavaraa näiden vuosien aikana. 

 Ihana kylppäri, ihanat laatat sekä seinissä että lattiassa!

Olisi vihdoin vuoden reissaamisen ja seilaamisen jälkeen niin ihanaa löytää taas se oma paikka. Sellainen koti, jossa voi purkaa kaikki tavaransa ja laittaa sen omaksi kodiksi (tällä hetkellä suurin osa tavaroistamme on muuttolaatikoissa). Sellainen koti, jossa tietää että täällä ollaan edes hetki pidempään. 

Ihanan simppeli keittiö!

Jännää muuttaa uudella seudulla, sillä pääkaupunkiseudulla asuessani tiesin tasan tarkkaan missä halusin asua ja missä en. Mutta täällä..täällä olen oikeastaan ainoastaan poikaystävän tietämyksen varassa, mutta onneksi siihen voi aika hyvin luottaa. Ollaan me jo pari mukavaa aluetta löydetty ja nyt kyttäillään sieltä meille seuraavaa kotia. Ja se ainakin tiedetään, että Hervantaan ei muuteta, heh.  

Harmi vain, että joku suostuu muuttamaan vasta ensi kesänä..sitä odotellessa. 

Kuvituksena lemppareitani Alvhemissa myytävistä asunnoista (kuvat lainattu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)