perjantai 22. helmikuuta 2013

Keisarinnan uudet vaatteet.

Pitkästä aikaa Vitokin pääsee viihdyttämään teitä :)

Myönnetään, että olen ajoittain hieman välineurheilija mitä tulee koiran kanssa ulkoiluun. Tykkään, että ulkoilutuksessa käytetyt tuotteet ovat laadukkaita ja näyttävät kivalta. Meillä niiden täytyy olla myös aika kestäviä, sillä vaikka Vito ei hihnassa vedäkään, niin silti se saa välillä hepuleita, jolloin koetellaan niin pantaa, hihnaa kuin taluttajaakin. :) 

 Tuunko väähän lähemmäksi? 
Sitten sä varmaan leikit mun kanssa vastapalkaksi?

Vitolla on ollut pitkään ihan tavallinen musta, kankainen panta, joka on tilattu Vipstoresta. Pannassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta mä olen aina tykännyt enemmän käyttää valjaita. Niinpä palattuani reissusta raahasin poikaystävän Mustiin ja Mirriin (unohdettiin ottaa Vito mukaan, buu!)..ehkä saatettiin vähän vääntää kättä siitä minkä värisen pannan tai valjaat saisinkaan ostaa - poikaystävä kun ei kuulemma alennu ulkoiluttamaan Vitoa, jos sillä on vaaleanpunaiset valjaat. Jotenkin kauhean ahdasmielistä?

No, löydettiin lopulta aivan mielettömän ihanat valjaat - ihanan pehmeät ja kivalla kuosilla. Näitä kehtaavat käyttää kaikki! Kyseessä ovat siis Topcanis Graficon pehmustetut valjaat by Ristomatti Ratia (ei maksettu mainos). Tykkään! Tällä kertaa osattiin jopa valita oikea koko heti laakista ja valjaat sopivat koiruudelle kuin kirsu kuonoon - eli ovat hieman väljät (mutta eivät isot), sillä tuo on niin vilkas yksilö että tarvitsee valjaissaan hieman liikkumavaraa.  

Loppukevennykseksi pari kuvaa Helsinki-Vantaan kentältä kun saavuin kotiin ja Vito oli tietysti mua vastassa :)

8 kommenttia:

 1. Onks tolla vitolla normaalistikki noi punanen toi kasvojen/silmien ympärys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps on sillä :) Kun kysyin niistä silmänympäryksistä eläinlääkärissä niin ne eivät kuulemma haittaa niin kauan kunhan Vito ei hankaa silmiään..Kai se johtuu siitä, että sen iho on muutenkin pinkki :)

   Poista
  2. ok :)
   Mutta valkosena ainakin on pysynyt, eikä näytä olevan missään kuvassa kuranen :D

   Poista
  3. Kyllä se kohta on enemmän harmaa kuin valkoinen :) Täällä on vaan ollut tähän asti niin hyvät ulkoilukelit!

   Poista
 2. Voi mikä ihanan toinen! Meillä oli myös aikoinaan albiino-bokseri, joten tuli ihan meidän ruttukuono mieleen tästä postauksesta!:')

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)