lauantai 6. lokakuuta 2012

Kuulumisia.

Meinasin kirjoittaa otsikoksi Perushuttua 2, mutta eipä viime päivät ole olleet niin perushuttua, että sellaisen otsikon voisi laittaa. On taas pitänyt aika kiirettä! Tuollainen pieni projekti nimeltään gradu on työllistänyt minua loppuviikosta joka päivä 8-9 tuntia päivässä. Sen jälkeen on paikat kyllä aina niiiin jumissa, mutta ainakin se gradu etenee ja sehän on se pääasia! Minun piti siis eilen palauttaa ohjaajalleni se mitä gradusta on nyt kasassa ja totta kai halusin palauttaa mahdollisimman paljon tekstiä. Ensi viikolla hän sitten kommentoi sitä tapaamisessamme. Olen lähes satavarma, että tulen kuulemaan "tässä ei ole muuta hyvää kuin otsikko". Sitten ei voi tehdä muuta kuin hymyillä kauniisti ja todeta "siitä on hyvä jatkaa". Huoh, en kyllä niin yhtään odota tuota tapaamista. 


Toinen työllistävä projekti on tämä muutto, yllättäen. Eilen sitten pakattiin pakettiauto (onneksi on oma!) täyteen tavaraa ja huristeltiin uudelle asunnolle. Se oli ihan positiivinen yllätys, parempi siis kuin tämä nykyinen, vaikka siinä onkin noin 45 neliötä ja tässä se 70. Muutos tulee olemaan aika huima. Mutta jo nyt saattoi huomata kuinka rauhallista siellä oli - ensinnäkin se on taas alueeltaan melkein kuin maaseutua, ei isoa tietä vieressä eivätkä lentokoneet kulje pään päältä niin kuin täällä. Paluu maaseudulle siis! Ja takapiha oli tosi kiva, kunhan siihen saadaan kunnon aita, niin Vito pääsee hyvin ulkoilemaan siellä :) On kyllä niin paljon mukavampi lähteä itsekin reissuun kun tietää, että poikaystävällä ja Vitolla on täällä kaikki hyvin! 

Ensi viikonloppu vietetäänkin sitten jo varmaan uudessa kodissa, tosin se pitäisi ensi jynssätä lattiasta kattoon. Vessa näytti siltä kuin siellä olisi tapahtunut joku räjähdys, jonkinlainen kokonaan kuminen asu voisi olla siivousta varten ihan kiva :D Siivotusta kämpästä voisi sitten ottaa muutaman yleiskuvan blogiakin varten, tosin niin ettei kukaan tunnista missäpäin asunto sijaitsee. 

Ehdittiin me eilen käydä shoppailemassakin, siitä lisää seuraavassa postauksessa!  

4 kommenttia:

 1. Kivaa kuulla että uusi kämppä vaikuttaa mukavalta. Ja piha on kyllä niin suuri plussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piha on juu niin suuri plussa vaikka itse piha ei olekaan kovin iso, heh :) En olr vielä koskaan asunut asunnossa, jossa olisi oma piha! :)

   Poista
 2. Kiva että uusi asunto vaikuttaa hyvältä :) Tsemppiä muuttorumbaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä, niitä tarvitaan! :) Ei oo taas ihan helpoimmasta päästä tämä muutto..

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)