sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kotimatkalla.

Kotimatkalla katsoin niitä ohikulkevia
missä se päätetään kuka saa sen pienen palan onnea
Kotimatkalla se iski äkkiä mun lävitse
Oonko mä kertonut koskaan kuinka tärkeä oot minulle

Ajelimme tänään koiruuden kanssa kotiin - kahdestaan. Poikaystävä jäi toiselle paikkakunnalle uuteen kotiin. Radiossa soi tuo ylempänä lainattu Teleksin biisi "Kotimatkalla". Oli aika haikea fiilis ja on edelleen. Tässä sitä nyt sitten ollaan enemmän tai vähemmän kaukosuhteessa ensi kevääseen asti. 


Uusi koti on kuitenkin aivan ihana! ♥ Pieni koti maalla. Siellä on niin hiljaista ja kaunista. Joki kulkee melkein vieressä, viljapeltojakin löytyy, mutta ennen kaikkea arvostan sitä rauhaa. Silloin tällöin jostain kaukaa kuuluu kuinka juna kolistelee ohi, mutta ei sitä jatkuvaa lentomelua tai alakerrasta kantautuvaa kansainvälistä tunnelmaa. Oman kodin rauhaa ei voita mikään. 

 Ruokapöytä ja "tuolit". 


Vitolle muutto on taas vaan aika rankka. Perjantaina kun siivoilin yksikseni uutta asuntoa, koiruus tärisi vieressä eikä osannut rauhoittua. Lauantain se sitten oksenteli, mikä todennäköisesti johtui jännityksestä. Viime yön se kuitenkin nukkui todella hienosti omassa pesässään ja tänään viimein (kun lähdettiin kotiin) se oli kuin kotonaan. Ajattelin koittaa muutaman viikon ajan luontaistuotteita tuohon sen ahdistukseen, josko tämä muutto menisi sitten hieman helpommin sen osalta.  

 Uusi koti hyväksytty!

Ollaan muuten hieman kahden asunnon loukussa - tavaroiden suhteen nimittäin. Vanha ruokapöytä ei esimerkiksi mahdu uuten asuntoon, joten se menee säilöön äitini varastoon odottamaan isompaa asuntoa. Haimme tänään sitten Ikeasta väliaikaisen, pienemmän ruokapöydän, joka mahtuu uuden asunnon keittiöön. Tuoleja ei kuitenkaan vielä ollut. :D

2 kommenttia:

  1. Teidän uusi koti kuulostaa ihanan rauhalliselta! Tuollaiseen paikkaan on varmasti kiva palatakin sitten maailmalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihanan rauhallinen :) Taas tuli nimittäin viime yönä todistettua ettei mun paikka ole ainakaan täällä, sellaiset bileet oli taas alakerrassa :(

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)