tiistai 2. lokakuuta 2012

Katseltavaksi ja ihmeteltäväksi.

Innostuin eilen illalla etsimään Youtubesta Gambia-aiheisia videoita ja niitähän löytyi vaikka millä mitalla. Laatu on välillä vähän mitä on, mutta tässä joitaikin parhaimpia videoita teille ihmeteltäviksi :) Reissussa voisi kuvata omankin videon!Tuossa yllä olevassa videossa näkyy niitä alueita, joilla tulen liikkumaan paljon. Senegambia on hieman isompi ja vilkkaampi alue Kotun vieressä, jonne olen suunnilleen menossa. Senegambiassa käyn nostamassa mm. rahaa ja sieltä löytyy isompia kauppoja. Tuolla videolla näkyy sen sijaan hotelli, jonne vanhempani tulevat majoittumaan. Näyttää ihan hyvältä! Ja hotelli on hyvällä paikalla; mm. kauppa on tien toisella puolella joten veden hakeminen ei vaadi paljoa...Yllä olevalla videolla näkyy ranta, jolla tulen hengailemaan sekä taustalla vilahtaa hotelli, jossa majoituimme viime jouluna (Sunset Beach)Tääkin oli kiva video!

4 kommenttia:

 1. Olipas kivoja videoita. Kuvaa ihmeessä jotain videonpätkiä itsekin sitten paikan päällä niin päästään näkemään tarkemminkin noita seutuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Täytyy joo ehdottomasti kuvata joku pätkä itsekin, toivottavasti olisi vaan sellainen nettiyhteys sitten jolla sen pätkän saisi tänne blogiinkin :)

   Poista
 2. Kivoja videoita! Aion katsoa useampaan otteeseen...t. Mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Saat vähän käsitystä minkälaista siellä on :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)