keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Illan eväät.

Tällä hetkellä tästä blogista on turha tulla etsimään vinkkejä terveelliseen elämään ja syömiseen. :D Syömiseni ovat olleet viimeisen kuukauden aikana nimittäin kaikkea muuta kuin oppikirjan mallin mukaisia. Tosin tällä viikolla tuli kyllä hienoinen kuvotus tähän mättämiseen ja oli pakko loihtia kanasalaattia töihin evääksi. Olipa ihanan kevyttä ja raikasta!

Olen siis ollut lihotuskuurilla ja alunperin minun oli myös tarkoitus jättää elokuusta alkaen liikunta lähes nolliin, mutta arvatkaa olenko tälläkin viikolla löytänyt itseni salilta - en vain pysty elämään ilman liikuntaa! Kerran kun siitä saa janon itselleen, niin se jano ei sitten ihan heti sammukaan. 

Lihotuskuuri ei siis yllättäen ole sujunut ihan toivotulla tavalla, sillä jos olen onnistunut syömään hieman tukevammin, niin sitten ole heti käynyt liikkumassa "ylimääräiset" pois. Olisikohan suunnilleen kilo tullut kokonaisuudessaan lisää? Lihotuskuurin taustalla on ollut siis hienoinen huoli tulevan ruokavalioni aiheuttamasta laihtumisesta. Vaikka olen normaalipainoinen, en silti kärsisi laihtua yli viittä kiloa koko neljän kuukauden aikana. Viimeksi tuo viisi kiloa lähti kahdessa viikossa..Täytyy siis muistaa olla Afrikassa ruoka-aikaan kotona! :P


Lihotuskuurin lisäksi olen koittanut nauttia kaikista ihanista suomalaisista herkuista. Karkki on tietysti sijalla yksi; Fazerin suklaa, salmiakit, lakut - mun masuun mahtuu mitä vain! Toisena on ehdottomasti kahvi ja limu. Limuakin kyllä löytyy Gambiasta, mutta valitettavasti siinä on vain hieman makua; sitä voisikin verrata lähinnä hiilihapotettuun sokeriveteen. Ei siis kovin makunystyröitä hivelevä nautinto! Herkuista ei pidä myöskään unohtaa ruisleipää, kalamestarin lohiviettelystä tai banaanijukurttia. Kaikki edellä mainitut ihanuudet taitavat päätyä myös sille listalle, jonka aion antaa poikaystävälle ennen paluutani - must have juttuja ruokakaapissa, kun palaan Suomeen! 

2 kommenttia:

  1. Ihana uusi banneri<3 Koskas se virallinen lähtöpäivä oikein on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät :) Oli pakko saada välillä jotain vähän erilaista! Se lähtöpäivä on puolentoista viikon päästä, ma 29.10 - apuaa! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)