lauantai 20. lokakuuta 2012

Haaveiletko valkoisesta ruokapöydästä?

Pari vuotta sitten saitte lukea, kuinka metsästimme poikaystävän kanssa meille hieman suurempaa ruokapöytää keittiiöön, sillä vanha oli jo nähnyt parhaimmat päivänsä. Oikeanlaista ja ennen kaikkea molempia miellyttävää ruokapöytää ei vain meinannut löytyä, kunnes sitten olimme kerran kaupoissa liikeenteessä asenteella "kunhan katsellaan". Kannatti, sillä Kodin Ykkösestä löysimme sitten täydellisen korkeakiiltoisen 4-6 hengen valkoisen ruokapöydän. Ei tarvinnut kahdesti miettiä ostammeko pöydän vai ei. Pöytä oli upea ja on sitä edelleen - tykkään edelleen siitä hirmuisesti ja hyvällä hoidolla pöytä on pysynyt lähes naarmuuntumattomana. Muuttojakin on siis takanaan jo kaksi


Tykkään myös siitä, että pöydän ääreen mahtuu helposti ruokailemaan kuusikin henkeä, mutta silti se ei ole niin tilaavievä kuin voisi luulla. Yleensähän meitä on pöydän ääressä ruokailemassa kaksi henkeä, mutta välillä on mukavaa kutsua tuttuja kylään ja tykkään järjestää etenkin joulun ruokailuja meillä - ensi vuotta siis odotellessa! :)


No, mutta jos siis haaveilet samanlaisesta valkoisesta ruokapöydästä kuin mitä meillä on, niin nyt niitä olisi taas saatavilla! Huomasin nimittäin, että Askossa myydään tuota samaa (tai ainakin todella samannäköistä) ruokapöytää ja se on tällä hetkellä myös tarjouksessa! Kannattaa siis ehdottomasti tarttua tilaisuuteen, jos on tuosta pöydästä haaveillut! Ainakin Anttilasta ne on kuulemma aina myyty heti loppuun ja niitä haluavat ovat joutuneet jonotuslistalle - hassua joutua jonottamaan ruokapöytää :)

PS. Nuo tuolit olisivat kivat!

Kuva lainattu.

4 kommenttia:

 1. Valkoinen pöytä on kieltämättä varsin tyylikäs! :) Ps. Blogissani olisi siulle aurinkoinen tunnustus, joten käythän hakemassa sen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta, täytyypä käydä kurkkimassa :)

   Poista
 2. Oi ihanalta näyttää tuo teidän pöytä, todella tyylikäs :)

  Vau, uusi ulkoasu on todella hieno!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pöytä on kyllä yksi parhaimmista ostoksista, ehdottomasti :) Ja kiitos, kiva kuulla että uusi ulkoasu on kiva :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)