maanantai 22. lokakuuta 2012

Ei vähempää eikä enempää.

Ei vähempää eikä enempää, vaan aikalailla tasan viikko lähtöön. Ja tähän perään sitten viisi rivillistä erilaisia kiljahduksia, huudahduksia ja kauhisteluita. Viikko?! Oikeesti. Justhan oli vasta kevät ja kävin ottamassa ensimmäiset rokotukseni. Nyt pakkaan (tai pitäisi pakata) rinkkaa. Mihin tämä aika on mennyt? 

Ajan joka aamu lentokentän liittymän ohi töihin ja kieltämättä tänään tuli pieni sellainen helpotuksen huokaus kun saikin ajella töihin eikä menty vielä lentokentälle. Tarvitsen vielä kypsyttelyä lisää, toivottavasti tämä viikko riittää! :D Tosin mulla on aina ollut näin, että juuri ennen jotain tärkeää juttua iskee ihan jäätävä pakokauhu ja haluisin vain piiloutua peiton alle, mutta sitten kun se itse juttu/päivä koittaa, niin oon ihan chillisti. Näin se oli silloin 20 vuotta sittenkin kun astuin ensimmäistä kertaa yksin lentokoneeseen :) Jos mä oon siitä sellaisena taaperona selvinnyt, niin piruvie selviän tästäkin! (tää on tällaista hyvää itsetsemppausta..)


En kyllä osaa yhtään kuvitella minkälaiselta tuntuu sitten viikon päästä kun poikaystävä vie minut lentokentälle. Välillä tuntuu siltä kuin en edes tajuisi tätä koko juttua (voi olla ihan hyvä vaan). Tällä hetkellä jännittää ehdottomasti eniten ne lennot - niissä on niin monta muuttujaa ja yleensä kun yksi asia alkaa mennä päin honkia, niin sitten menee kaikki. Jos taas vaikka matkatavarat katoaisivat? Enkä ole ikinäkoskaan joutunut vaihtamaan konetta, nyt tulee sitten sekin testailtua. Ja sitten perillä pitäisi löytää se toivottavasti perille päässyt rinkka, selvitä passi yms. muodollisuuksista sekä löytää joku järjestöläisistä, joka on tullut minua vastaan. Ja kaikki keskellä yötä, melkein vuorokauden matkustamisen jälkeen. Huh, onneksi tässä on tosiaan vielä se viikko aikaa hioa kunnollista sotasuunnitelmaa!

Sen sijaan minua ilahduttaa kovasti tuo Forecan lupailema sääennustus! Ei tarvitse kahtaa kertaa kysyä kuinka innoissani olen siitä, että saan vaihtaa talvitakin hellemekkoihin! :P Ja mikä parhainta Gambiassa alkaa olla sadekausi loppumaisillaan - vielä viime viikolla sateli jonkin verran, mutta ensi viikolla ei näyttäisi satavan kertaakaan. Hyvin valittu lähtöajankohta siis! 

6 kommenttia:

 1. Tossa lämpötilassa 5kk... Tulis mulla ainakin ikävä sadetta! Jos kerran viikossa satais vaik 1h nii ois hyvä. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on erilaisia :) Ei kaikki tykkää makeastakaan!

   Poista
 2. Kyllä se aika vaan kuluu nopeasti. Tälläin ajateltuna tulet jo reissulta kotiakin ennen kuin huomaatkaan.. ;)


  Mukavia viimehetken valmisteluja ja tsemppiä! Kaikki menee varmasti hyvin ja kaikista kommelluksista yleensä aina selviää. Nuo sääennusteet vaikuttaa aika ihanilta, et ole huonoon kohteeseen lähdössä ainakaan niiden osalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen miettinyt samaa että jos näin ajattelee niin kohta olenkin taas kotona. Etenkin kun voi ohittaa tämän pahimman kaamosajan. Ja kiitos Reetta tsemppauksista, sun viestit ovat aina niin ihania! Teilläkin vaikutti olleen hyvä loma :)

   Poista
 3. Siis tosiaan! Tuntuu että vastahan puhuit jostain "kaukaisuudesta", ja se on siis nyt jo ensi viikolla. Voi mahdotonta :):) Voi että, ei ihme että panikointi iskee. Eikös se ole ihan tyypillistä, kun jotakin uutta alkaa. Tsemppiä pakkailuihin yms. Jännittäviä aikoja!!! :):) Ihanan uuden bannerinkin olet luonut, hih. Kohta seikkailu alkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahdotonta, älä muuta sano! :D Huh huh, tulee huokailtua. Kivaa ja innostavaa, mutta samalla niin pelottavaa. Ja kiitos sinullekin tsempeistä ja kehuista :) Kohta seikkailu alkaa!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)