tiistai 18. syyskuuta 2012

Tiistai hyvä päivä.

Tämä päivä on ollut aikas hyvä huolimatta liian varhaisesta herätyksestä töihin sekä koko päivän kestäneestä päänsärystä. Liika stressi ja jännitys on paha paha. Onneksi se on usemmiten kuitenkin se kokonaisuus, joka lopulta ratkaisee! Niin siis tänäänkin. 

Näistä voi siis iloita: 

palkkatyöviikko on taas ohi! Kiva tiistaisin toivotella töissä hyviä viikonloppuja :) Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että opiskelija jäisi makaamaan laakereilleen, vaan nyt on taas aika hypätä loppuviikoksi gradukelkkaan. 

äiti ja isä varasivat (taas!) matkan Gambiaan luokseni. Edellinen varattu reissu meni valitettavasti puihin matkanjärjestäjän konkurssin takia. Toivottavasti tällä kertaa olisi sitten parempi tuuri! He tulevat luokseni 11.1.2013. Olen niin innoissani!   Alla oleva uutinen. Ilmaston lämpeäminen ei ole missään nimessä hyvä juttu, älkää ymmärtäkö tätä väärin! Mutta se, että itse pääsen karkuun tuota mahdollisesti niin hyytävää talvea, on taas huippu juttu! Ensi talvena saa mun puolesta sataa lunta vaikka metrin päivässä, khehhhee...


Nyt voi vielä päivän päätteeksi suunnata sohvalle ja pistää pari kivaa ohjelmaa telkkariin pyörimään. Syliin kuppi (vielä) tallessa olevia Rooman tuliaisia - M&M karkkeja :) 


Mitäs teidän tiistaihin kuuluu? Oliko tiistai hyvä päivä? 

4 kommenttia:

 1. HEEEEI mikä juttu toi metri lunta oikein on ;)) PYH JA PAH!! :D

  VastaaPoista
 2. Hih, itsekin hykertelin tuolle talviuutiselle eilen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä voinut olla hykertelemättä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)