sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tästä se lähtee!

Tästä se taas lähtee!

Melkein jo tuttu näky - ruskeita pahvilaatikoita, jätesäkkejä, "säästetään"-pinoja, "heitetään pois"-pinoja ja mitä vielä? Aloitimme siis eilen pakkausoperaation kotiuduttuamme laivalta. Onneksi meillä on vielä hyvin aikaa tälle koko pakkaamishärdellille, lähes kuukausi, mutta äkkiä se aika kuitenkin taas menee. Ja kuten aiemmin kerroin, tällä kertaa joudumme lajittelemaan tavarat todella tarkasti..


Yksi ehdottoman hyvä puoli muutossa on se, että turhat tavarat karsiutuvat tehokkaasti pois. Taas on päätä pyöritelty, että miksiköhän tällainenkin on tullut säästettyä. Paljon lähtee tavaraa ihan suoraan roskikseen ja käyttökelpoiset sitten kierrätykseen jonkun muun iloksi. Kauhulla ajattelen sitä, jos emme olisi muuttaneet vaikka kymmeneen vuoteen kertakaan - kuinka paljon sitä ylimääräistä tavaraa olisi silloin?


Nuo muoviset laatikot, joita ostimme kahdeksan kappaletta, ovat osoittautuneet tosi käteviksi. Suosittelen lämmöllä! Niihin ollaan pakattu mm. lasitavaraa, joita ei tulla purkamaan kaappeihin uudessa kodissa, vaan nuo laatikot pinotaan suoraan varastoon. Lisäksi noista laatikoista näkee läpi, joka on myös tosi kätevää esim. kenkien kohdalla! Ruskeat (puhtaat) pahvilaatkot saankin sitten ilmaiseksi töistä mikä sekin on kiva säästö! 

Ehkä tästäkin muutosta selvitään! :)

4 kommenttia:

 1. Teille ei kyllä varmaan nyt pääse kertymään paljoa turhaa tavaraa, kun muuttohärdelliä on ollut nyt tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä ihan liikaa mikä on tosiaan onni vain, mutta kyllä näemmä muutamassakin kuukaudessa jotain merkityksetöntä oli nurkkiin eksynyt :D

   Poista
 2. Muuttamisen parhaita puolia on juuri toi että tulee käytyä kaikki tavarat läpi ja heitettyä turhat pois :) Hyvä että ootte jo hyvissä ajoin liikkeellä pakkaamisessa! Noi muovilaatikot näyttää tosi käteviltä.
  Me siivottiin kellarin varastohäkki viime viikolla, ekaa kertaa sen jälkeen kun ollaan tänne muutettu (eli 3 v sitten) ja sieltä lensi roskiin/kierrätykseen kolme jätesäkillistä turhaa tavaraa. Silloin todettiin, että onneksi tehtiin tämä nyt eikä vasta seuraavan muuton yhteydessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit että te ootte kyllä kadehdittavan tehokkaita :) Okei, kyllähän mekin aloitettiin tosiaan tämä muutto suht hyvissä ajoin, mutta ei meidän tule kyllä käytyä samallalailla tavaroita läpi jollei ole pakko. :D Ja noi muovilaatikot on tosi käteviä, maksavat kyllä itsensä takaisin ajan kanssa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)