lauantai 22. syyskuuta 2012

Ruottissahan me.

Blogi on vietellyt pari päivää hiljaiseloa, sillä suuntasimme torstaina poikaystävän kanssa laivalla Tukholmaan. Poikaystävä oli saanut ilmaisen risteilyn töistä ja vaikka se ei ollutkaan voimassa viikonlopun lähdöillä, niin kerrankin saatiin kuitenkin hyödynnettyä se. Ja toisaalta oli ihan mukava tulla kotiin jo tänään, niin huomenna on vielä yksi vapaapäivä ennen kuin maanantaina koittaa työntäyteinen arki. 

Lähinnä risteilyllä kävimme syömässä hyvin, toisena iltana buffetissa ja toisena iltana sitten tavallisessa ravintolassa. Vaikka en aina niin tuosta buffetissa syömisestä välitäkään, niin täytyy kyllä mainostaa, että Viikkarin buffetin jälkkärit ovat tosi herkullisia! Poissa ovat vaniljajäätelö ja suklaamousse ja nyt sieltä löytyy mm. ihania brownieita, macaron-leivoksia ja muita herkkuja. Melkein jo pelkästään jälkiruokien takia voisi mennä buffettiin :) 


Ruotsissa ei tullut shoppailtua paljoa; poikaystävä osti uuden Bond 007-hajuveden ja minä toilettilaukun edellisen kadonneen tilalle. Olisihan siellä ollut kyllä vaikka mitä kivaa, tosin Zaran valikoima oli tällä kertaa suuri pettymys. 

Voipi olla, että täytyy joku kerta lähteä risteilylle Turusta Tukholmaan, kun sille reitille tulee se uusi laiva. Nuo Helsinki-Tukholma reitin 80-luvulla (!!) käyttöönotetut laivat alkavat kyllä olla jo niin parhaimmat päivänsä nähneitä. Onko joku muu ajatellut mennä testaamaan uutta laivaa? Sinnehän on myyty jo kuulemma ihan hyvin ennakkoon lippuja.

Kuva lainattu.

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa kivalta reissulta! Aika moni on kehunu Viikkarin uudistunutta buffettia, joten kiinnostaisi joskus päästä testaamaan sitä :) Yleensä tulee mentyä Tukholmaan aina Siljalla, kun jotenkin tykkään että laivoissa on se keskikäytävä, mutta vaihtelun vuoksi voisi joskus harkita Viikkariakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo kiva ja ennen kaikkea rento reissu :) Ja kannattaa harkita käyvänsä välillä myös Viikkarilla, ainakin tuo buffet on mun mielestä siellä parempi kuin Siljalla. Tosin se Siljan laivojen keskikäytävä on kyllä kiva houkutuksineen :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)