tiistai 11. syyskuuta 2012

Positiivisesti irtisanottu.

Lupasin tosiaan eilen tulla kirjoittelemaan teille yhdestä kivasta tulevasta jutusta, mutta se meinasi taas hieman jäädä kiireen keskellä. Lisäksi olen onnistunut haalimaan itselleni jostain flunssan tai sitten vilustuttamaan itseni, joka tapauksessa nyt on tauti päällä ja olo hieman jyrän alle jäänyt. Onneksi loppuviikko on vain kotikoulua, joten eiköhän se tästä. Ja hyvä, että tauti iski nyt eikä päivää ennen kuin pitäisi olla lentokunnossa. Kipeänä lentäminen on ehkä jotain pahinta mitä tiedän. 

Enihou. Positiivisesti irtisanottu - tämän meidän asunnon vuokrasopimus! Ja siis meidän puolelta eli emme saaneet häätöä :) Tiedossa on siis jälleen muutto! Johan me tässä asuimme sen puolivuotta. Verrattuna edelliseen muuttoon erona on se, että nyt olen todellakin fiiliksissä tästä! Tässä itse asunnossa ei ole muuta vikaa kuin jäätävä vuokra ja tyhmät hukkaneliöt. Jostain tuntemattomasta syystä en vain koskaan ottanut tätä kodikseni, tämä ei tuntunut omalta eikä tämä sitä kyllä olekaan. Asunto on kolkko, en oikein koskaan viihtynyt täällä emmekä koskaan oikeastaan laittaneet tätä mitenkään omannäköiseksi. Ehkä niin olikin tarkoitus? En siis jää suremaan täältä lähtöä lainkaan. Ja sen tiedän, etten ikinä halua maksaa niin paljon kuin nyt tällaisesta hinta-laatu-suhteesta. Huh. 


Eli tiedossa olisi taas pahvilaatikkoelämää ja tällä kertaa tosiaan ihan sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä uudessa asunnossa tulen tuskin purkamaan tavaroitani. Tavarani ovat siis koko Afrikassa oloaikani kivasti pahvilaatikoissa. Ihan kivaa tällainen muuttaminen, kun pakatessa pitäisi miettiä mitä tavaroita en tule tarvitsemaan puoleen vuoteen, mitä poikaystävä tarvitsee ja mitä minä tarvitsen Afrikassa. Muutamme siis ennen kuin lähden, oletettavasti vielä edellisenä viikonloppuna ennen lähtöä. Toivottavasti ei! 

Tänään otin töistä mukaani jo ensimmäiset muuttolaatikot ja lisäksi kaupassa oli tarjouksessa 29 litran muoviset ja kannelliset laatikot (ovat enemmän kuin käteviä), joten niitä lähti mukaan kahdeksan. Alkuun päästään! 

10 kommenttia:

 1. jotenkin pelottavaa että et pura tavaroitasi :D heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kieltämättä. Ja täytyy muutenkin toivoa että olisi joku katto pään päällä kun palaan! :)

   Poista
 2. Tsemppiä hurjasti pakaamispuuhiin! :) Ihanaa, kun pitkästä aikaa pääsin kommentoimaan blogiasi (ja muitakin blogeja), kun poikaystävä sääti tämän mun koneen asetuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suvi kiitos :) Kyllä tässä taas saa pakata ihan tarpeeksi asti :) Kiva kuulla että voit taas kommentoida, teidän kaikkien kommentit piristävät ja ilahduttavat aina :)

   Poista
 3. Huh, kuulostaa ärsyttävän haastavalta kyllä pakata sillain ihan ajatuksella. Tosin, siinä on puolensakin, että joskus tulee muuttaessa pakattua fiksusti. Itse oon muuttanut aina hirmuisella kiireellä ja tavarat on ollut siellä sun täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kunhan nyt sitten vain tajuaisi aloittaa sen pakkaamisen tarpeeksi ajoissa ettei se jää viimeiseen viikonloppuun :D Sitten siitä ei tule muuta kuin kaaos. Meilläkin on yleensä pakattu kovalla kiireellä ja tavaroita on hävinnytkin siinä sitten..

   Poista
 4. Asuttiin hetki teidän kanssa samassa talossa (eri rappu, näin sut vilaukselta pari kertaa!) eikä kyllä mekään viihdytty. Ei asunnossa, ei alueella. Ja vuokra nousi ihan älytöntä tahtia ainakin meillä. :( nykynen asunto tuntui heti kodilta, joten kyllä se vielä teillekin osuu kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui apua! Olet ensimmäinen näiden vuosien aikana joka on sanonut nähneensä mut :D Hämmentävää. Joo mäkään en tosiaan viihdy asunnossa, en sinänsä edes tiedä miksi kun tämä on kuitenkin perussiisti. Eikähän tämä aluekaan nyt niin viihtyisä ole, hyvä juttu on kuitenkin se että palvelut ovat lähellä. Vuokra on kyllä ihan älytön, en halua edes ajatella paljonko se olisi taas seuraavan korotuksen yhteydessä noussut. Kiva kuulla että löysitte uuden, paremman kodin! :)

   Poista
  2. Yleensä en bongaa _ketään_, en varmaan edes tunnistaisi Tarja Halosta jos kävelisi ohi. :D muakin otti päähän se vuokran suuruus, meillä oli vielä tosi huonossa kunnossa se asunto tohon teidän asuntoon nähden. Oli muovimattoa ja huonossa kunnossa olevat seinät yms.

   Poista
  3. Meillä täällä oli onneksi tehty hieman remonttia edellisten asukkaiden jäljiltä; seinät ainakin maalattu, vessan kaappi vaihdettu ja ehkä laminaattilattia vaihdettu? Mutta joo, meilläkin on vessassa ja saunassa muovimatot, voiko jotain kuvottavampaa olla :/ Tämän asunnon vuokralla saadaan uudelta paikkakunnalta viime vuonna rakennettu samankokoinen asunto..ei tarvii kauaa miettiä kumman ottaisi.

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)