lauantai 1. syyskuuta 2012

My new make-up.

Matkalaukkua ei ole vieläkään näkynyt! Sentään Helsinki-Vantaalta ollaan oltu yhteydessä minuun ja nyt mennään sitten sisällöntarkastuksilla eteenpäin. Jotenkin sitä luuli saavansa tavaransa nopeasti takaisin, mutta kohta on viikko kulunut. Hieman täytyy kyllä kiristellä hampaita noista korvaussummista. Sen ymmärrän, ettei kaikkea korvata vielä minulle, mutta välttämättömyystavaroiden ostamiseen saa käyttää rahaa 46€. Mitä sillä saa?! Ei niin mitään. Miettikää, jos olisitte reissun päällä ja saisitte 46€, jolla pitäisi ostaa vaatteita, hygieniatarvikkeet yms. Aika hiljaista olisi. No, en ole kuitenkaan vielä lopullisesti heittänyt kirvestä kaivoon. 


Meikit kuitenkin "jouduin" ostamaan uudelleen. Aika orvolta on tuntunut kulkea täysin "luomuna". Ensi viikolla pitäisi mennä taas töihin, niin meikit oli hankittava. Onneksi ihanan kaverini isosisko myy kosmetiikkaa, joten eilen sitten kävin hänen luonaan visiitillä. Oih, minkälaisen meikkikokoelman sainkaan (osan siis ostin ja osan sain, ei liity blogiin!). Mullahan menee jo se pari kuukautta kun tutkin nämä kaikki huolella läpi ;) Kiitos vaan vielä isosti avusta!  

6 kommenttia:

 1. eikö sulla ole matkavakuutusta ? ystävältäni katosi laukku lennon jälkeen, ja lentoyhtiön piikkiin sai tosiaan ostaa sillä vajaalla 50eurolla, lisäksi matkavakuutuksensa piikkiin vielä 500eurolla.

  VastaaPoista
 2. On toki matkavakuutus :) Mutta matkavakuutuksessa on omavastuun osuus 100€, joten sitä ei kannata hyödyntää. Odotan siis, että löytyykö laukku vai myöntääkö lentoyhtiö että laukku on todellakin kadonnut, jolloin he korvaavat kaiken. Heillä on vielä kolme viikkoa aikaa löytää laukku, jonka jälkeen saan korvaukset.

  VastaaPoista
 3. Oho, onpas kummallista ettei laukku ole vielä tullut :/ Toivottavasti se ilmestyisi pian! Olisipa tosiaan vielä inhottavampaa niin päin, että laukku häviäisi menomatkalla ja joutuisi koko loman olemaan ilman tavaroitaan. En edes halua miettiä sitä vaihtoehtoa, että sitten loppuvuodesta matkalle lähtiessä rinkka jäisi saapumatta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy joo toivoa että se ilmestyisi pian! Eipä tässä oikein muutakaan voi. Ja joo, en mäkään halua edes ajatella sitä vaihtoehtoa että rinkka katoaisi. Sitten olisi kyllä elämä tosi vaikeaa..

   Poista
 4. Kuulostaapa kurjalta. :-( Toivottavasti laukku löytyy!
  Mutta voi vitsi miten ihanilta kaikki näyttää! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nuo uudet meikit ja muut on kyllä tosi ihania :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)