sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Juhlatunnelmissa!

Eilen vietimme poikaystävän kolmekymppisiä, joiden virallinen päivä oli aiemmin tällä viikolla. En ole voinut mainita lähes mitään noista juhlista täällä blogissa, sillä ne olivat yllätysjuhlat sankarille. Poikaystävä tiesi siis, että kavereita on tulossa kylään, mutta ei sen enempää. Ja ihme ja kumma, onnistuin pitämään tämän kaiken salassa aika hyvin loppuun asti, vaikka kyllä se kieltämättä vaati vähän juonimista ja valkoisia valheita. Mutta hyvän asian tähden saakin vähän.. ;)

Harmi vain, että kaikki ottamani kuvat ovat jossain. Kamerassa niitä ei ainakaan ole. Kyllä meinaa hieman harmittaa! Ainoa kuva on asustani:


Oli kyllä tosi mukavat juhlat, vaikka joutuikin järjestämään kaiken lähes yksin, jolloin ei valitettavasti paljon ehdi itse juhlista nauttia saati syödä pöydän antimia ;) Tarjolla oli mm. Caesar-salaattia, patonkia, juustonyyttejä, fetapinaattipiiras, lihapiiras, kylmäsavulohiviettelystä ja ruisleipää. Täytekakun lisäksi oli Maraboun keksejä, fanipaloja ja Aleksanterin leivoksia. Koko ensi viikko tuleekin sitten varmaan syötyä kaikkia näitä herkkuja. Saa töihin hyvin evästäkin - olen nimittäin huomisesta alkaen menossa takaisin yhteen vanhaan työpaikkaani. En näemmä osaa olla ilman töitä.   

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä juhlista! Tunnelma ja tarjoilut olivat kohdillaan ja jäi tosi hyvä mieli :) Ja muutenkin oli kiva nähdä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että viihdyit Hanna :) Ja iso kiitos kun jaksoit tulla vielä työpäivänkin jälkeen, oli niin kiva nähdä <3 :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)