maanantai 17. syyskuuta 2012

Jos huonosti käy.

Suunnilleen viikko olisi vielä armonaikaa eli silloin tulee kuluneeksi neljä viikkoa siitä kun matkalaukkuni katosi. En kyllä oikein vieläkään ymmärrä, että se on mitä luultavimmin kadonnut lopullisesti. Laukkuja kuulemma katoaa suht usein, mutta yleensä suurin osa löytyy jo viikon kuluessa ja vain harvoin laukku jää löytymättä kokonaan. Onhan tässä toki vielä aikaa, mutta täytyy myöntää, että olen kyllä lähes totaalisesti luopunut toivosta. Eihän se onneksi ole kuin materiaalia, mutta laukussa oli kuitenkin joitakin ihania juttuja; lempivaatteita, poikaystävältä saatuja juttuja ja itsetehtyjä koruja. Niitä kun ei mikään raha korvaa. 

Jos nyt käy sitten niin huonosti, että laukku todetaan kadonneeksi, lähetän lentoyhtiölle listan laukun sisällöstä ja heidän pitäisi korvata minulle kaikki. Kieltämättä tällainen laukun kokonaan katoaminen jänskättää hieman tuota seuraavaa reissua ajatellen. Olen suoraan sanottuna liemessä, jos rinkkani katoaa. Lentoyhtiö kun on sama myös tulevalla kerralla ;) 


Joutuisin ostamaan suurimman osan "työvaatteistani" eli siistimmistä vaatteista, kuten bleiserit, mustat housut, siistit topit jne., uudelleen. Laukussa oli myös parit shortsit, jotka kävin jo ostamassa uudelleen omaan piikkiin, sillä ne niitä on pakko olla mukana Gambiassa kävi miten kävi. Lisäksi parhaimmat alusvaatteet katosivat myös. Ei laukun katoaminen siis halvaksi tule..

Kokosin kollaasiin hieman juttuja mitä voisin lähteä katsastamaam lähemmin, jos tosiaan nyt käy huonosti. Tosin totesin tuossa ystävälleni, että tuleeko niitä kaikkia tavaroita edes koskaan ostettua uudelleen, esim. reppu, pyyhkeet ja kengät? Tuskin.  

Kuvat lainattu

8 kommenttia:

 1. Mut tiedätkö, et nyt voit lentää hyvillä mielin sinne Gambiaan, koska ei oo millään mahollista että siulta häviäis uudelleen tavarat! Tai on toki mahdollista, mut sit olis kyllä niiin huono tuuri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän tämän asian voisi kyllä melkein näinkin nähdä :) Harvoinpa se salamakaan kahdesti samaan paikkaan iskee..

   Poista
 2. Voi että, ikävää tuo matkatavaroiden katoaminen! Itselle kävi kans ja olin ihan murtunut, koska laukussa just oli ne kaikki lempivaatteet,korut ja ihanainen juhlamekkoni, jonka vartavasten olin tarkottanu tuua Espanjasta Suomeen hääjuhlaa varten. Ajattelin jo pahinta... laukun katoaminen on tyyliin ollu yks pahpia painajaisia, mitä matkalla vois sattua. No virkailija oli sitten tosi ymmärtäväinen ja lohdutti, että harvemmin ne laukut nyt ihan pysyvästi katoaa. Muutaman päivän päästä sain puhelun ja laukku tuli kotiovelle asti TAKSILLA! Sen jälkeen en oo enää pelänny matkatavaroiden katoamista. Toivotaan, että siunki laukku vielä jostain putkahtaisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ikävää! Harmi kuulla, että sinullekin on käynyt joskus noin. Kyllä siinä oli aika orpo olo kun huomasi, ettei laukkua näykään hihnalla. Mullekin sanottiin, että jos laukku löytyy niin se toimitetaan kotiovelle, tosin tässä vaiheessa se olisi mun mielestä vähintä mitä ne voisi tehdä :)

   Poista
 3. Voiei, tää on omakin pelko aina matkustaessa. En oo ees ajatellu että ne tavarat vois kokonaan kadota, ennemminkin just että tulee parin päivän päästä perässä. Tosi harmillista.:/ Pidetään vielä peukkuja jos kuitenkin vielä kävis niin että löytää tiensä perille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään oikeastaan ajatellut ennen kuin vasta nyt kun osui omalle kohdalle :/ Kyllä varmaan seuraavalla kerralla miettii vähän tarkemmin mitä pakkaa laukkuun, esim. rakkaimmat korut ajattelin pakata suosiolla käsimatkatavaroihin...Mutta täytyy nyt vielä toivoa että se löytyisi :)

   Poista
 4. Mulle kavi niin pari vuotta sitten, enka laukkua saanut koskaan takaisin. Samoin, Nykin tyomatkalta kotiin tulossa, kaikki parhaat tyovaatteet ja uudet ostokset meni. Kylla harmitti pitkaan, vaikka korvauksen sainkin lentoyhtiolta. Mutta kun aikaa kuluu, niin kylla se harmitus haihtuu, jos sinullekin kavisi niin huonosti, ettei laukkua loydy. Loppujen lopuksihan ne ovat vain tavaroita, ja korvattavissa, joskaan ei taysin samoilla jutuilla, mutta silti. En enaa muistele mita juttuja sinne meni, vaikka kylla varsinkin ensimmaisen parin kuukauden ajan kun odottelin uutisia ja sitten tayttelin lappuja raivostutti monta kertaa toden teolla! Mutta sattuuhan naita, ja nyt yritan ajatella ettei varmasti toista kertaa enaa havia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anonyymi ja sorry kun on vastaus kestänyt! En jätä tahallaan vastaamatta näihin, mutta en aina huomaa kun vanhempiin postauksiin on tullut kommentteja, toivottavasti ymmärrät. Harmi kuulla, että sinulle on käynyt samoin! Ainakin jos itse kävisin Nykissä niin matkalaukku olisi täynnä sellaisia tuliaisia mitä ei täältä saa, joten kyllä harmittaisi :/ Kyllä se mullakin on nyt lappujen täyttö edessä, sillä laukun katoamisesta on nyt se kuukausi joka on raja korvausten hakemiselle..huoh.

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)