perjantai 10. elokuuta 2012

Viimeinen päivä.

Tänään, kuuden kuukauden jälkeen, oli sitten aika siivota työpöytä viimeisen kerran, laittaa meiliin lopullinen "poissaoloviesti", luovuttaa avaimet ja hyvästellä työkaverit. En voi uskoa, että se kaikki on vihdoin ohi - niin hyvässä kuin pahassakin. Mihin tämä aika taas meni? 

Afrikka-aiheinen kortti ;)

Vaikka välillä tulikin kiristeltyä hampaita työn suhteen, en silti vaihtaisi päivääkään pois, sillä sen verran monipuolinen ja opettava kokemus tuo oli. Pääsin näkemään ja kokemaan vaikka mitä, työskentelemään monien ihmisten kanssa ja istumaan mielenkiintoisissa palavereissa. Iloitsemaan onnistumisista :) 

 Työkaverilta saatu kukkakimppu

Tänään oli sitten tosiaan viimeinen työpäivä, joka oli sekin vielä täynnä palavereja. Loppuun asti pitää vetää täysillä, aina! Tosin hieman huvittavaa tässä on se, ettei yksi esimieheni tiedä edes minun lopettaneen työt. Se selviää hänelle sitten maanantaina :D

Ehdittiin me kuitenkin viettämään myös läksiäisiäni ja oli niin mukavaa kun kaikki ihanat ihmiset olivat paikalla. :) Jotkut olivat kyllä niin sitä mieltä, että palaan tuonne takaisin Afrikan reissun jälkeen. Eihän sitä koskaan tiedä ;)

4 kommenttia:

 1. Voi, mulla on toi sama edessä kolmen viikon kuluttua... Tuntuu melkeinpä epätodelliselta. Mutta kaikkea aikansa ja onneksi on matka tulossa niin ei ehdi heittäytyä liian haikeaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sullakaan ole sitten enää kauaa :) niinhän se juu tuntuu melkein epätodelliselta. Hieno matka oli ja nyt kohti uusia seikkailuja! :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Nyt sitten vaan kohti uusia seikkaillua ja CV:hen voi taas lisätä työkokemusta :)

  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua Nanna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee juu :) Kyllä tämä haikeus tästä vielä katoaa kun pääsee uusiin seikkailuihin. Kiitos samoin Reetta! <3

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)