sunnuntai 5. elokuuta 2012

Some new clothes.

Viimeisistä tämän kesän alennusmyynneistä tuli tilattua vielä pari vaatetta, tällä kertaa lähinnä tulevaa matkaa ajatellen. Tulevana talvena kun ei tarvitse paljon talvivaatteista stressata, niin voi hyvin keskittyä kesävaatteisiin. Harmi vain, että niille vaatteille on varattuna rinkassa vain muutama kilo, jos sitäkään. Toivottavasti vanhemmat tuovat mukanaan minulle sitten joitain vaatteitani :)

Alla olevat shortsit olivat kyllä todellinen löytö. Tilatessani niitä en ollut kyllä aivan varma tuosta ruutukuosista, mutta kun näin nämä livenä, niin ihastuin. Ovat niin mua! Ja shortseille olikin kyllä tarvetta, sillä ne tulevat olemaan jalassa lähes joka päivä. 


Lisäksi tilasin ihanan noin puoleenreiteen asti ulottuvan huppari"mekon", joka on kyllä niin pehmeä ja mukava! Tämän saatan hyvin laittaa päälleni lennolle legginssien kanssa - ainakin viime kerralla pitkällä lennolla tuollainen asu tuli todettua käteväksi ja ennen kaikkea mukavaksi. Lentäessä asun tulee olla lämmin ja mukava - ei saa kiristää ja puristaa!


Kun lomarahat tipahtavat tilille, niin olisi tarkoitus vihdoin varata ne menolennot. Oletettavasti reitti tulee olemaan Helsinki - Lontoo - Banjul. Paluusta ei tosiaan ole vielä tietoa, ne lennot varataan sitten kun siltä tuntuu. 

8 kommenttia:

 1. Mekin ollaan vähän mietitty, että jos varattais vaan menolippu. Silloin ei joutuisi olemaan alusta lähtien niin sidottu siihen paluupäivään ja paikkaan, josta lento lähtisi. Samalla välttäisi myös sen jatkuvan laskemisen, että "Yksi kolmasosa reissusta jo takana" tai "Nyt ollaan puolivälissä". Toisaalta menopaluussa on se hyvä puoli, että se paluukin on sitten jo maksettu. No, pitää vielä miettiä :)
  Joka tapauksessa varataan lennot seuraavan palkan jälkeen, kuun lopussa suunnilleen... Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja kaikki! Tuo kyllä varmaan paljon vapautta reissuun jos paluupäivä ei ole tiedossa. Mä en varaa sen takia vielä paluulippua kun en viitsi strssata siitä jos en esim. viihdykään siellä tai työ ei tunnu hyvältä. Helpompi varata kerralla sitten oikeat lennot kuin alkaa vaihtamaan niitä.

   Teilläkin on sitten varaus lähellä, jei! Kirjoittele siitä jotain blogiin :) Olis kivaa lukea matkajuttuja.

   Poista
 2. Shortsit näyttää tosi kivoilta ja huppari vaikuttaa ihanan mukavalta :)

  Tosiaan, sun ei tartte nyt talvivaatteisiin hirmuisesti keskittyä, ihan kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei joo tartte paljon talvivaatteita miettiä. Tai riippuu milloin se talvi tänä vuonna tulee, mutta luultavasti pärjään vanhoilla vaatteilla ihan hyvin vielä lokakuussa. Noi shortsit oli kyllä tosi positiivinen yllätys :)

   Poista
 3. Ihanat shortsit oot tosiaan löytäny, ja pitkä huppari kuulostaa kanssa kivalta ja mukavalta! :) Oon kyllä niin kade sulle sitten talvella kun me rämmitään täällä lumisohjossa ja liukastellaan ja sä oot siellä Afrikan auringossa shortsit jalassa nautiskelemassa lämmöstä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anna! :) Ja hah, täytyy myöntää että pikkasen pitää kyllä lällättää tosta lämmöstä johon pääsen. Se on vaan niin ihanaa! Ja se valo, ei kiitos mitään kaamosmasennusta :)

   Poista
 4. Hei, sellaista vaan piti sanoa, että Gambiakin on muslimimaa ja varsinkin työyhteisöissä ja noin muutenkin julkisesti kannattaa välttää kovin lyhyiden sortsien/hameiden pitämistä. Ihan vain kunnioituksesta kulttuuria ja uskontoa kohtaan. Itse olen Senegalissa pitänyt nyrkkisääntönä, että julkisesti pidän aina polvien ylittäviä vaatteita. Omalla pihalla/rannalla on sitten toki eri asia. Eipä muuta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ruusunen ja kiitos kommentistasi! :) Olen jo tosiaan käynyt kerran aiemmin Gambiassa ja ottanut jo silloin sen verran selvää, että Gambia on todellakin muslimaa, vaikkakaan ei kyllä sieltä "tiukimmasta" päästä.

   Enhän minä mene Suomessakaan töihin shortsit jalassa kesäisin :) Rannalla tosiaan saa pukeutua vapaasti. Ajattelin tällä viikolla itse asiassa olla järjestön johtajaan yhteydessä ja kysellä että onko esim. polvimittainen hame ok. Jos he sen hyväksyvät, niin mielestäni silloin sitä voi käyttää ilman huonoa omaatuntoa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)