tiistai 21. elokuuta 2012

Matkalle mukaan: ihonhoitotuotteet.

Jos oikeiden vaatteiden valitseminen matkalle on haastavaa, niin sitä on myöskin kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden valinta. Aina sitä on joko liian vähän tai liikaa mukana. Jos kohteessa on lämmintä, niin kuin nyt, niin on mukaan pakattava vielä sekä aurinkorasvat että auringonoton jälkeiset rasvat. Siitä sitä painoa sitten kertyy mukavasti matkalaukkuun. 

Onneksi lyhyiden reissujen pelastus ovat ehdottomasti pikkupurkit, esim. näytepakkaukset. Olen saanut sellaisia niin ystävältäni kuin hänen kosmetologi-isosiskoltaan ja ne ovat kyllä enemmän kuin käteviä reissussa. Samalla saattaa tulla kokeilleeksi jotain uutta tuotettakin :) 


Tälle reissulle mukaan lähti yksi aurinkorasva (suojakertoimella 30) sekä viilentävä auringonoton jälkeinen rasva. Yritän valita mukaan aina sellaisia purkkeja, jotka olisivat valmiiksi jo hieman vajaita, niin siinäkin säästää mukavasti painossa. Lisäksi otin after sun - shampoon, joka hellii hiuksia helteisen päivän jälkeen. Eipä ole ollut paljon käyttöä tuolle tänä kesänä Suomessa ;) 


Näiden lisäksi mukana on vielä Dermosilin Shimmering Lotion, jota en voi olla hehkuttamatta - sillä saa niin upean hehkun hieman jo päivettyneelle iholle. Näyttää kauniilta! Tuo pieni tuubi on muuten myös tosi kätevä! Siinä on itse asiassa kaksi osaa; päässä on suojakertoimellinen (30) huulirasva ja itse tuubissa sitten aurinkorasvaa kasvoille. Pieni ja kätevä pakkaus! 

8 kommenttia:

 1. Ihonhoitotuotteita voi ostaa myös lomakohdemaassa ja heittää käyttämättömät sitten ennen paluulentoa roskakoriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mutta ei kyllä kuulosta mun korviin kovinkaan järkevältä :( Joissain turistikohteissa (esim. Kreikassa) aurinkorasvat ovat paljon kalliimpia verrattuna Suomen hintoihin. Turisteilta on hyvä riistää. Lisäksi tuntuisi tyhmältä heittää käyttämättömät roskiin, ihan kuin sitä roskaa ei olisi tarpeeksi muutenkin ja sehän on kuitenkin ihan käyttökelpoista tavaraa...

   Poista
  2. Näin juuri, en kyllä itsekään suosittele toimimaan tuolla lailla, turhaa roskaamista. Jos kotona on vajaita purkkeja, niin paljon mieluummin ottaa ne mukaan ja käyttää loppuun kuin ostaa uusia tuotteita matkakohteesta, jotka joutuu ehkä roskiin heittämään. Joissakin paikoissa ne ovat toki Suomea paljon halvempia, mutta toisissa (esimerkiksi juuri Kreikassa) niistä pyydetään ylihintaa. Helppo se on tosiaan pyytää, kun kauppa kyllä käy. Ulkomailta tosin saattaa helpommin löytää pienempiä pakkauksia kuin Suomesta, ainakin muita hygieniatuotteita (linssinesteitä ym.) olen ostanut kaupunkikohteista edullisesti matkakokoisina.

   Näytepakkaukset ovat kyllä käteviä kun säästävät tilaa ja niitä ei tarvitse kantaa takaisin Suomeen. Itse käytän kyllä muutenkin melko vähän rasvoja ym. joten ei niitä onneksi matkaankaan lähde suuria määriä.

   Poista
  3. Näinpä. Mä yleensä säästän juuri niitä vajaita purkkeja reissuja varten ja nytkin jätin sitten hotelliin pari purkkia, jotka tyhjenivät reissun aikana. Jokainen toki toimii kuten parhaaksi näkee :)

   Poista
 2. Blogissani on sulle pieni juttu :)

  http://reetta-s.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, vähän söpö tuo lappu :)

   Poista
 3. Näytepakkaukset on niin ehdottomia reissuun! Onneksi miehellä on reissutyö niin aina on meidän kylppärin laatikoissa hotelleiden pikkushampoita :D
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ne ovat tarpeeksi kevyitä ja silti riittävät yleensä hyvin ainakin lyhyemmille reissuille :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)