tiistai 28. elokuuta 2012

Lomalta palannut.

Lomalta palattu. Jo itse asiassa sunnuntai-iltana, mutta eilinen päivä vierähti ohi hujauksessa kaikkien kiireiden keskellä. Matkan voi tiivistää helposti yhteen sanaan: upea. Näimme ja koimme vaikka mitä kaikkea ja tietysti tällaiselle lämpöä rakastavalle ihmiselle se helle oli myös ihana juttu. Tietysti se ehkä hieman rajoitti myös jaksamista, sillä 36 asteen lämmössä kävely ilman minkäänlaista tuulenvirettä kysyy tuota kuntoa hieman. Eipä taidettu auringonpistokseltakaan välttyä, mutta koska siitä selvittiin kuitenkin hengissä, niin eipä tuon niin väliä. 


Ajattelin kirjoittaa reissustamme pari erillistä postausta, joissa on sitten vinkkejä ja muita juttuja. Blogissani vierailee kuitenkin epäsäännöllisen säännöllisesti kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneita matkustelusta ja jotka saattavat etsiä vinkkejä. 


Sen voin kuitenkin jo nyt todeta, että jos aikoo matkata elokuussa Roomaan, niin kannattaa tosiaan varautua hyvällä kunnolla, hellevaatteilla ja kassillisella huumoria, sillä koska muu Eurooppa lomailee tähän aikaan vuodesta, niin joka paikkaan sai jonottaa..ja jonottaa.. Itseäni se ei kuitenkaan juuri haitannut, sillä mehän olimme lomalla eikä silloin noudateta minuuttiaikataulua. 


Ei reissusta kuitenkaan selvitty täysin ilman kommelluksia. Viimeisenä päivänä meitä viilattiin linssiin aika törkeästi - onneksi emme olleet ainoita uhreja ja lopulta saimme rahamme takaisin. Siitä lisää myöhemmin - varoituksen sanana! Lisäksi paluulennolla lähes koko ajan allamme oli ukkosmyrsky, salamoita vilahteli ja turbulenssia riitti. Eikä ehkä ollut se kaikkein miellyttävin lento. Ikävin yllätys koettiin sitten kuitenkin vasta lentokentällä koneen laskeuduttua Helsinki-Vantaalle puolenyön aikaan. Saimme toisen matkalaukkumme suht nopeasti, toista odotimme 40 minuuttia - turhaan! Matkalaukku, jossa on kaikki tavarani, on siis teillä tietämättömillä eikä ole edes varmuutta löytyykö sitä koskaan. Odotellaan..odotellaan..Olisi ihan mukavaa saada henkilökohtaiset tavarat ja tuliaiset kotiin :) Muuten oli kyllä upea reissu! 

Kuvat A.K. 

8 kommenttia:

 1. Oli varmasti ihan mahtava loma! Allekirjoitan tuon elokuisen Italian ihan täysin. Been there :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä joo :) Ja oli niin ihanaa päästä hetkeksi pois kotimaisemista :)

   Poista
 2. Hyviä lomakuvia, odotan innolla niitä seruaaviakin lomapostauksia :) P.s oon ehkä himppasen kateellinen.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla, että seuraaviakin postauksia odotetaan! :)

   Poista
 3. Kivaa kuulla että matka meni hyvin! Jään innolla odottelemaan tulevia postauksia :)

  Oot kyllä ihan oikeassa, elokuussa Roomassa saa jonottaa ikuisuuden joka paikkaan :P Ja meiltäkin meinattiin aikoinaan petkuttaa siellä sievoinen summa rahaa, junalipun oston yhteydessä! Mutta upea paikka se on kaikesta huolimatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jonottaa sai kyllä niin paljon kuin vain jaksoi :) Onneksi oltiin tosiaan sillä asenteella että tämä on nyt lomaa, joten ei ole niin kiire. Harmi juttu kuulla, että teitäkin on yritetty petkuttaa. Ei sitten yhtään kivaa :/ Mutta on se kyllä joo tosi upea paikka! :)

   Poista
 4. Kyllä olet oikeassa, ainakin täällä yks matkustelusta kiinnostunut! :)
  ps. http://arjenhetket.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)