maanantai 20. elokuuta 2012

Kera sandaalien kohti saapasmaata!

Jes, ylihuomenna vihdoin koittaa lähtö kohti Italiaa, Italiaaa! Yllättäen taidan olla innokkaampi lähtemään kuin tuo toinen osapuoli, vaikka tämä on hänen synttärilahjansa, mutta josko hänkin sitten innostuisi perillä? On kyllä niin kiva lähteä matkalle, nukkumaan hotelliin, nauttimaan hyvästä ruuasta ja upeista paikoista sekä lämmöstä. Tänne pohjolaan kun taisi se syksy nyt sitten jo iskeä, niin ihanaa päästä hetkeksi lämmittelemään :) 

Ihan liikaa en ole ehtinyt reissuun valmistautua. Itse asiassa vasta tänään haimme kirjastosta pari Italian matkaopaskirjaa, jotka on tarkoitus ottaa mukaan reissuun. Kirjoista saa hyviä vinkkejä; nopealla selauksella löysinkin jo pari hyvää! Niin ja aiemmassa aiheeseen liittyvässä postauksessa Rimma suositteli junalla matkaamista merenrannalle. Kuulostaa enemmän kuin hyvältä! Muuten mennään varmaan aika sillä periaatteella mikä tuntuu hyvältä, ei siis minuuttiaikatauluja. 


Huomenna sitten pakataan matkalaukku täyteen ihania hellevaatteita; hameita, mekkoja, toppeja...lakataan varpaankynnet, tsekataan aurinkorasvat, printataan matkaliput, jännitetään hieman lentoa ja fiilisitellään matkaa. Kuulostaa aika hyvältä! 

8 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa, oikein hyvää matkaa! :) Nauti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Täytyy kyllä ottaa reissusta niin kaikki irti! Jaksaa sitten taas pakertaa gradunkin kanssa. :D

   Poista
 2. Oikein ihanaa, hauskaa ja leppoisaa lomareissua teille! ♥

  VastaaPoista
 3. Oiiii, oon niin kateellinen, ihan mahtavan upean ihanaa matkaa teille! Ottakaa paljon kuvia ja nauttikaa olosta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti Anna :) Täytyy juu ottaa paljon kuvia! Mä kattelin Facebookista että tekin olitte olleet jossain reissussa...? :)

   Poista
  2. Joo, me oltiin kesäkuussa kiertelemässä Eurooppaa autolla :) Italiassakin kävästiin, mutta ei ihan Roomassa asti :)

   Poista
  3. Vau kuulostaa tosi kivalta reissulta! :) Mäkin haluaisin joskus autoilemaan Eurooppaan, pitäis vaan olla ensin auto jolla uskaltaa lähteä :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)