perjantai 3. elokuuta 2012

For the perfect home.

Vaikka täydellinen koti ei synny pelkistä komeista ulkokuorista ja design-huonekaluista, on silti välillä ihanaa uppoutua etsimään netistä kaikkia ihania sisustuskuvia ja inspiroitua niistä. Harvoin löydän täydellistä kuvaa, jossa olisi kaikki palaset kohdallaan, vaan yleensä bongaan kuvista pieniä juttuja ja yksityiskohtia, joita on sitten kiva soveltaa omaan kotiin. 

Tällä kertaa löysin netistä Perfect Home-nimisen sivuston ja siellä olevan ihanan lehtisen, jossa oli kyllä vaikka mitä kivaa!

Tuo pöytälyhty on upea, läpinäkyvä lasi on vain niin upea sisustuselementti! Niin ihanan kodikasta. Tuollainen voisi olla kiva esim. jossain kuistillakin. Myös nuo kaksi kattauskuvaa ovat upeita. Etenkin tuosta keskimmäisestä kuvasta bongasin nuo suloiset lautasliinan pidikkeet - tuota ideaa pitää hyödyntää ehdottomasti myös omissa kattauksissa!

Lisää kynttiläpidikkeitä, ei taida enää yllättää :) Tuo seinään kiinnitettävä lyhty olisi niin upea esim. hieman kohopintaisella ja valkoisella seinällä vaikkapa eteisessä. Ei ehkä kaikkein käytännöllisin, mutta..Toisaalta olen aina myös haaveillut viinipullotelineestä. Tuo ei ole ehkä ihan juuri sellainen mitä olen etsinyt, mutta aika lähellä kuitenkin. Ja niin, kehyksiä ei voi olla koskaan liikaa - minusta on ihanaa pitää seinillä ja erilaisilla tasoilla kuvia omasta elämästä ja siihen liittyvistä muistoista :)

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)