torstai 16. elokuuta 2012

Erilaista elämää.

Tämä viikko on tullut elettyä hyvin erilaista elämää. Ei tarvitse valita joka ilta seuraavan työpäivän vaatteita valmiiksi, ei meikata joka aamu tai istua autossa joka päivä. On ollut hieman pallo hukassa, sillä puolen vuoden aikana tuli kehitettyä aika kiinteät rutiinit elämiseen ja nyt niitä ei sitten enää olekaan. Paitsi että...herään joka päivä edelleen noin kello kuusi aamulla - siis vaikka tiedossa ei olisi edes mitään menoa aamupäiväksi. Jostain rutiinista on sentään pidettävä kiinni, ettei elämä mene ihan väärille raiteille ;)


Mitä olen sitten puuhaillut? Teen tässä ja ensi kuussa noin 40h töitä, siis per kuukausi ja lokakuussa sitten vielä enemmän. Onhan tuossa aika pudotus, kun on tottunut tekemään sen 40h viikossa töitä. Nykyinen työni on siitä mahtavaa, että saan päättää täysin milloin haluan työni tehdä ja kuinka monta tuntia kerrallaan. Ei siis ihan liian sidottua, sanoisin. 

Myös juoksevien asioiden hoitaminen on ottanut hyvin aikansa - mm. tulevaan matkaan liittyen. Ehkä kiireestä kertoo sekin, että tilasin matkalle tarvittavien lääkkeiden reseptit huhtikuussa ja toissapäivänä minulla oli sitten vihdoin aikaa hakea ne lääkäristä. :D

Näiden lisäksi olen tässä pikkuhiljaa orientoitunut myös graduelämään eli kaivanut jo hieman pölyyntyneet muistiinpanot esiin ja jatkanut urakkaa siitä mihin se silloin viime keväänä jäi. Valitettavasti jäi. Minullahan oli suuret suunnitelmat kesää ja gradua varten, mutta ne sitten (yllättäen) jäivät. Kesäkuussa suoritin nimittäin kaksi iltakurssia päivätöiden ohella ja heinäkuussa tein kahta työtä, joten liikaa ylimääräistä aikaa ei ole ollut. Mutta kai se tästä pikkuhiljaa taas. Onhan tämä aika vapauttavaa kun ensimmäistä kertaa vuoteen ei tarvitse noudattaa orjallisesti minuuttiaikataulua. 

Kuva lainattu.
 

4 kommenttia:

 1. Ota nyt rennommasta arjesta kaikki irti. Olet ansainnut myös lepoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää joo ottaa :) Hetki menee ennen kuin tällaiseen rytmiin osaa taas tottua :)

   Poista
 2. Kuullostaapa rennolta, ota vaan ilo nyt irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin otankin - sitten kun oon saanut kaikki tyhmät asiat hoidettua ensin alta pois :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)