keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuun kunniaksi.


Tällä kertaa en teekkään tuttuun tapaan koostetta kuluneesta kuukaudesta, vaan vastaan haasteeseen! Haasteen sain tällä kertaa Marjolta, kiitos paljon siitä! Näihin on mukavaa aina silloin tällöin vastailla. 

Eli tässä tulee seitsemän enemmän tai vähemmän yllättävää paljastusta minusta: 

 • Minua inhottaa popcornin rouskuttamisesta kuuluva ääni sekä se miltä ne tuntuvat hampaiden väleissä. Menee kylmät väreet.
 • Kuuntelen Youtubesta ihan liikaa vanhoja biisejä, esim. ysäriä. 
 • Haluaisin edelleen kirjoittaa kirjan. 
 • Haluaisin edelleen saavuttaa unelmieni ammatin eli olla lennonjohtaja. Mitenköhän selviäisin kolmivuorotyöstä?
 • Minulla (ja meillä) on valmiina nimet sekä poika- että tyttövauvalle. Just in case.
 • Suunnittelin lapsena monesti karkaavani kotoa. 
 • En ole koskaan uinut alasti, mutta haluaisin koittaa!
 
PS. Nyt se on tehty...*rumpujen pärinää*...ilmoitin tänään töissä etten jatka enää siellä. Eli se on nyt 88 päivää & hey Africa! 

10 kommenttia:

 1. Heh, hyviä paljastuksia! :) Vaan miten te olette pojan nimen keksineet, mä keksisin kymmeniä hyviä tyttönimiä, vaan poikanimet on paljon vaikeampia! Pitää toivoa kovasti tyttöä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas haluaisin ennemmin poikalapsen, jos saisi valita. Kai niitä poikien nimiä on sen takia keksinyt helpommin :)

   Poista
 2. Oli kyllä kieltämättä osittain yllättäviä paljastuksia, ainakin toi lennonjohtaja -urahaave ja alasti uiminen. :D Huh, aika nopeesti tulee sulla toi lähtö Afrikkaan kuitenkin, vaikka justhan se tuntui että siihen on niin pitkä aika vielä.. Mahtavaa kyllä että uskallat lähteä, varmasti tulee hieno kokemus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta kun ei koskaan voi tulla lentäjää, niin jossain vaiheessa keksin sitten että haluan lennonjohtajaksi. On siitä tullut jo muutama vuosi haaveiltua ja kerran jo itse asiassa hainkin sinne kouluun. No, alasti uiminen taas..on ehkä suomalaista hulluutta. :D En tiiä. Ja niin, eipä ole tosiaan lähtöön enää kovin kauaa, nopeasti se aika menee :)

   Poista
 3. Hui, 88 päivää menee hurjan nopeasti! Hienoa! :)
  Meilläkin on jo tytön- ja pojannimet keksittynä. Pojannimi keksittiin itseasiassa vasta tänä kesänä! Ei vaan oikeen uskalla sanoa niitä ääneen kaikille, ettei kukaan tuttu inspiroidu antamaan samaa nimeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee joo :) Niin hyvässä kuin pahassakin. Ja en mäkään uskalla sanoa niitä nimiä ääneen, ettei kukaan vie niitä :D Etenkin kun molempia on keksittyinä vain ne yhdet. Toivottasti ehdin ennen kuin kukaan muu keksii :D

   Poista
  2. Sä kerroit ne nimet kerran kun oltiin teillä (ellet oo sitten vaihtanu niitä tässä vuoden-parin sisällä) :) Mutta ei hätää, ei oo samat nimet kyseessä eikä edes samalla kirjaimella alkavat, joten hyvä näin :D

   Poista
  3. En mä kyllä ole vaihtanut niitä, mutta olin kyllä ihan uskossa etten ole kertonut niitä kenellekään :D No mutta hyvä ettei oo samat nimet kyseessä! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ai sä oot kokeillut? Mä haluaisin koittaa suoraan saunastan järveen tyylillä :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)