torstai 2. elokuuta 2012

Astiasto äidille.

Äitini haaveilee jossain välissä hankkivansa uuden astiaston vanhan..tai no kaikkien niiden erilasiten kuppojen ja lautasten tilalle. Voi siis hyvin arvata kuinka innoissani olen tästä äidin puolesta! Kotia on niin kiva laittaa nätiksi ja äiti onkin onnistunut luomaan asunnostaan todella viihtyisän ja harmonisen. Ja onhan astiastokin aika iso osa kotia, sillä se on kuitenkin päivittäin näkyvillä mm. ruokapöydällä.

Etsin netistä muutamia eri astiastoja, jotka voisivat sopia hyvin äitini kodin muuhun sisustukseen. Ei olisi kivaa jos väärän värinen astiasto rikkoisi muuten niin kodikkaan tunnelman. Nämä ovat tärkeitä asioita.. :)

Pentikin astiastot ovat kyllä upeita ja hyvällä tavalla ajattomia. Ne sopivat hyvin kattaukseen kuin kattaukseen. Yllä olevista omaa silmääni mielyttää enemmän tuo Valo-astiasto, sillä nuo hennot kuvioinnit tuovat sitä jotain. Kaunista!

Näissä kahdessa yllä olevassa onkin sitten hieman enemmän kuviointia, mutta sekään ei ole välttämättä huono asia, kunhan ei ole helposti kyllästyvää tyyppiä! Tuo Villeroy & Bochin Old Luemburg on kyllä mielestäni niin upea astiasto, siinä on jotain ihanaa menneiden aikojen henkeä ja juurikin sitä kodikkuutta. Toisaalta tuon Eden-astiaston kuviointi on ihanan hempeä ja utuinen.

Kuvat lainattu ja lainattu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)