sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ainekset blogiin.

Ihana Minna haastoi minut kertomaan kymmenen kuvan avulla mistä blogini on tehty - tässä vielä säännöt kokonaisuudessaan: 

 “Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty. On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sait kuvahaasteen! Mistä sinun blogisi on tehty…. sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista? :)“

Aika haastava haaste etten sanoisi. Tämähän on jo toinen blogini ja sekä minä bloggaajana että blogini olemme kehittyneet ja muuttuneet paljon matkan varrella. Alun alkaen sain kipinän bloggaamiseen poikaystävän siskolta, joka pitää omaa blogiaan. Olen aina tykännyt ilmaista itseäni kirjoittamalla; joskus on kiva kirjoittaa asiaa ja välillä sitten taas pelkästään hömppää. Perustaessani ensimmäistä blogiani olin juuri myös aloittanut yliopistossa ja muuttanut omilleni eli poikaystävän kanssa yhteen. Tajusin nopeasti kuinka kivaa oli kirjoitella juttuja omasta elämästä, sisustuksesta ja hömpästä. Alussa lukijakuntani koostui lähes ainoastaan sukulaisistani, vanhemmistani ja kavereistani. Blogin kautta he saivat helposti selville mitä meidän perheeseen kuuluu :) 

Nykyään kirjoitan hieman vähemmän henkilökohtaisesta elämästä ja en esim. puhu ihmisistä heidän oikeilla nimillään, sillä haluan suojella läheisiäni. Muuten blogi on tainnut pysyä suht samanlaisena?

Tässä hieman taustaa ja nyt niihin blogin aihepiireihin. Blogini yksi erittäin tärkeä aihepiiri on ehdottomasti matkustus ja seikkailut. Olen ollut lapsuudesta asti etuoikeutettu matkustelemaan ja haluan pitää siitä kiinni edelleen, vaikka se välillä vaatisi uhrauksia. Mikään materiaali ei voi elämässäni korvata niitä muistoja, kokemuksia ja uusia asioita, joita matkustellessani saan. Ja nyt tietysti tähän matkusteluun tuo oman lisämausteensa omatoimimatka Afrikkaan. 


Toinen tärkeä aihepiiri (joka on viime aikoina jäänyt hieman syrjään) on sisustaminen ja remontointi. Koti on minulle tärkein paikka maailmassa ja se näkyy myös blogissani. Kotona täytyy viihtyä ja sen täytyy tuntua omalta kodilta. Onkin hienoa, että olen löytänyt rinnalle poikaystävän, jolla on todella samanlainen sisustusmaku kuin minulla ja hän tykkää myös remontoida. En ikinä unohda meidän ensimmäistä yhteistä kotiamme. Olimme juuri muuttaneet siihen kun perustin ensimmäisen blogini ja siinä seurattiinkin remontin ja sistustamisen edistymistä. Tässä nykyisessä blogissa heitettiin sitten haikeat jäähyväiset tuolle upealle asunnolle. 

Kolmas aihepiiri on ehdottomasti ihan tavallinen elämä; parisuhde, työt, opiskelu, liikunta ja koira. Välillä iloitaan ja välillä kirjoitetaan tuskaisia vuodatuksia mm. töihin ja opiskeluun liittyen, mutta ainakin itse koen, että tällainen vaihteluvuus tuo ainoastaan positiivista vaihtelua blogiin. Tuskin kenenkään elämä on aina täydellistä valssia ruusujen terälehdillä? Sellaisiakin blogeja on nimittäin olemassa ja ainakin itselläni nousee karvat pystyyn, sillä tuskin sellainen elämä voi olla totta. Ei se ole heikkous, jos myöntää ettei aina mene niin hyvin. 

Näistä aineksista on siis minun blogini tehty. Mistä aineksista koostuu seuraavien bloggaajien blogit? Olisi kiva kuulla!

Shoe lover - Ansku
Like A Lady - Suvi

6 kommenttia:

 1. Ihana sinä :) Kivat kuvat valkkasit ja hyvin kyllä kuvaa blogiasi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Tämä oli kyllä tosi kiva haaste :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Melko haastava haaste tosiaan, joten katsotaan jos saisin joskus aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :) Tätä oli oikeasti kiva pohtia, suosittelen :)

   Poista
 3. Kiitsi! Varmasti jossainvaiheessa tartun tähän :)

  Ja hei, hyvää matkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, täytyy käydä kurkkaamassa sitten joskus että miten toteutit tämän :) Ja kiitos :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)