perjantai 31. elokuuta 2012

Aika konkreettista.

Eilen sitten tein sen. Painoin vihdoin kahdesti confirm-nappulaa. Ei siitäkään kyllä selvitty ilman sydämentykytyksiä. Huh!

Varasin siis lentoliput Gambiaan! Wuhuu! Olen jo hetken aikaa tässä niitä lentoja pyöritellyt - etsinyt ja etsinyt vaihtoehtoja, kunnes sitten eilen löysin oletettavasti parhaimman vaihtoehdon ja annoin mennä! Ja täytyy myöntään, että nyt jännittää - tämä on kyllä nyt niin konkreettista!

Alunperin minun piti matkustaa Lontoon ja Casablancan kautta Gambiaan. Pähkäillessäni tätä vaihtoehtoa ehdin jo menettää yhden halvan vaihtoehdon, sillä Lontoon kone myytiin loppuun. Olisin joutunut lentämään sinne Finnairilla, joka sekin olisi kyllä ollut yllättävän edullinen vaihtoehto. 

 Kuva lainattu

Eilen kuitenkin löysin paremman vaihtoehdon koneenvaihdolle kuin Lontoo. Tämän keksin jo itse asiassa Rooman kentällä odottaessamme paluulentoamme, sillä satuin huomaamaan että sieltä oli lähdössä lento Casablancaan. Niinpä sitten tänään laitoin hakuun Rooman välistopiksi ja sehän osui nappiin. 

Lennän siis aamulennolla Helsingistä Roomaan (jälleen Norwegianilla) ja olen siellä klo 11.00. Jatkolento lähtee sieltä sitten noin klo 16 ja Casablancassa on tekninen välilasku. Loppuviimein saavun Banjuliin seuraavana aamuna klo 01.15. Siitä sitten oletettavasti loppuyöksi hotelliin. Onhan se matka pitkä, mutta eipä tuota reissua tarvitse onneksi joka päivä tehdä. Ja onneksi jaksoin vertailla eri vaihtoehtoja - säästyi siinä sitten tuhat euroa ;)

Niin ja se lähtöpäivä. Se on 29.10.2012. Iiiik!  

10 kommenttia:

 1. Apua, sehän on ihan pian!! :) Ihanaaaaaa!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tooosi pian! Aika tasan pari kuukautta. On kyllä niin kivaa :)

   Poista
 2. Hih, aika jännää kyllä :) 29.10 on jo ihan just!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on jännää! :) Ihanaa kun on nyt lentoliputkin jo niin ei tarvitse sen takia ainakaan enää jossitella..

   Poista
 3. JAIIIKS, meni ihan kylmänväreitä tossa vikan lauseen kohdalla! :D Hurjaa! Sehän tulee hemmetin äkkiä! Rohkee mimmi<3 Oot mun esikuva! Usko pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, esikuva kiittää :) Se tulee kyllä tosi nopsaan, etenkin kun tässä on vielä ihan jäätävästi tekemistä ennen sitä :D

   Poista
 4. Ihanaaaa! Huomennahan on jo syyskuu, joten sitten voit sanoa että oot lähdössä jo ensi kuussa! :)
  Mekin varaillaan liput ihan lähiaikoina, ja J:n työsopimuksen kannalta näyttää siltä että lähtö menee joulukuun alkuun. Eli suunnilleen kolme kuukautta aikaa lähtöön, sekään ei ole paljoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään voi juu sanoa että ensi kuussa :) Tosin se hirvittää koska mulla on vielä niin paljon pakollisia juttuja hoidettavana. Ei teilläkään ole sitten enää kauaa lähtöön :)

   Poista
 5. Kyllä tulee pian, jotenkin olen ollut koko ajan oletuksessa että lähdet alkuvuodesta :D. Mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee juu :) Alkuvuodesta reissu on jo puolivälissä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)