sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Täällä ollaan valmiina!

Kävimme perjantaina kauppareissulla tuttuun tapaan ja samalla sain raahattua poikaystävän mukaani Hööksiin. :P Siellä iskee aina ihan järjetön hevoskuume, vaarallinen kauppa! Tällä(kin) kertaa tuli kuitenkin katsastettua vain koiratarvikkeet ja tehtiinkin tosi mahtava löytö:


Niin..näitähän meillä riittää jo kyllä ennestään, mutta kun mikään ei ole istunut kunnolla tai pysynyt Viton vauhdissa mukana. Kaikilla osapuolilla palaa aika äkkiä hermot, jos lenkillä pitää kolmen askeleen välein korjata takin asentoa. Tässä uudessa on nyt sitten kunnon kiinnitys ja mahasuojuskin. Minusta on ihan käsittämätöntä, että suurimmassa osassa koirien takkeja ei ole tuollaista mahasuojusta, sillä aika monella koiralla on lähes karvaton vatsa niin kuin boksereillakin. 


Poikaystävä totesi, että takin nimi "Showmaster" kuvaa kyllä todella loistavasti Vitoa ;) 

4 kommenttia:

 1. Voi miten tyylikäs takki! Vito on oikein coolina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti! :) Ihmeen rauhallisesti malttoi toinen istua paikoillaan kun sitä kuvasin :)

   Poista
 2. Sitä ollaan tyylikkäänä!

  Meillä on yksi takki, Pomppa-merkkinen. ne on kivasti muotoiltu takalistosta niin, ettei jalkaremmejä tarvita ja silti takki pysyy paikallaan (Hurtat vaikuttivat siltä, että alkavat lepattaa). Meidän koiralla häntä kiertyy selän päälle, joten selässä oleva uurremainen leikkaus on plussaa.
  Mutta tämähän on teille turhaa tietoa kun takki kerran löytyi! :) Se mahakappalehan olisi sinänsä kiva, mutta poikakoirilla mahdoton. Tämän nykyisenkin rintakappaleella saa jännätä, tuleeko reuna pissailtua märäksi.. :P
  Takkivalmistajat kai eivät katso tarpeelliseksi tehdä erikseen nartuille omia malleja, joissa mahakappale olisi pidempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ole tuollaisesta Pomppa-merkistä kuullutkaan :) Mutta kuulostaa hyvältä, sillä ainakaan meidän neiti ei ole ollut järin innoissaan juuri niistä jalkaremmeistä. Ja enpäs ole muuten tullut ajatelleeksi, että poikakoirilla se mahakappale voi olla aika hankala. Ihme kyllä, ettei kukaan ole vielä keksinyt tehdä nartuille ja uroksille omia takkeja, siinä olisi hyvä markkinarako :P

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)