maanantai 16. heinäkuuta 2012

Peukaloni vihertää..

Kerrankin jostain kotiin liittyvästä pienestä parannuksesta ei tullut ikuisuusprojektia! Saavutus se tämäkin. Olen jo hetken aikaa halunnut parantaa tämän vuokrakodin viihtyvyyttä ja aloitettiin urakka sitten panostamalla hieman viherkasvaiheihin. Vielä kun meillä on pari sellaista hengissä! Ei voi tappaa kodista sitä ainoaa henkeä :D

 Nämä kädet eivät kyllä kuulu minulle...

Haimmekin sitten sunnuntaina Kodin Terrasta ruukun, Substralia ja pari säkillistä multaa. Poikaystävä levitti kaikki sitten kauniisti eteisen lattialle..no, ei voi valittaa sillä valmista tuli hetkessä ja nyt taas kodissa vihertää. 


Tuli vielä tuosta vuokrakodista mieleen. Oletteko nähneet sitä mainosta, jossa pariskunta menee kylään anoppilaan ja miehellä on hieman ennakkoluuloja vuokralla asumisesta? Täällä on toinen, jolla on ollut ennakkoluuloja vuokralla asumisesta - eikä turhaan. Valitettavasti. En oikein viihdy ja alakerran naapureistakin on tullut tehtyä kirjallinen valitus. Vaikka olisi kuinka koti-ikävä sinne Timbuktuun, niin se ei tarkoita sitä että paikallista musiikkia voisi huudattaa yöt ja päivät niin, että me yläkerrassa ei tiedetä olemmeko siellä Timbuktussa vai Suomessa. Ja sitten kun huomautetaan, niin ollaan tietysti rasisteja. Jep jep. 

2 kommenttia:

 1. Äh, harmi, että naapurit on siellä ongelma. :( Mutta kyllähän sitä yksikin törppö onnistuu pilaamaan kaikkien elämän. Ja kyllä ne suomalaisetkin osaa. Mun edellisen kämpän yläkerrassa oli joku sikaileva wannabe-räppäri, joka soitti musiikkia, teki paskaa musiikkia ja poltti sisällä. Oli myös hajottanut rappua ja mun asunnon entisen asukkaan fillarin, kun asukas oli mennyt metelistä sanomaan. Ja siis seinät talossa olivat paksut, muista naapureista ei kuulunut koskaan pihahdustakaan.

  Nykyisestä asunnosta sen sijaan en voi valittaa, vaan ollaan todella positiivisesti yllättyneitä. Talo on vanha ja asukkaat pitkälti niitä kaikkein pienituloisimpia lapsiperheitä sekä mummoja. Piha näyttää usein rikkinäisten lelujen kaatopaikalta ja lasten kiljuminen kuuluu leikkialueelta jatkuvasti sisään. Muttei haittaa yhtään. Paljon mielummin täällä asun, kuin opiskelijataloissa, joiden paperiseinien läpi kuuluu jokainen vessanvetokin ja bileitä riittää. Ja mulle hinta on vuokra-asumisessa tärkeä juttu - yhtään ylimääräistä en halua muiden taskuun laittaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toki suomalaisetkin osaavat, en mä sillä :) Mutta tuo todella kovaa soitettava muun maan musiikki korkeine sävelineen ottaa öisin aika pahasti korviin. Sulla tosin kuulostaa olleen vielä astetta hullumpi naapuri! Kaikkea ne ihmiset keksivätkin, ihan uskomatonta. :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)