sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Last night.

Ei kyllä olisi arvannut eilen (ja tänäänkin) olevansa Suomessa kun astui parvekkeelle. Tällaiset kelit ovat juuri niin mua varten! Olen kyllä ottanut niin kaiken irti näistä kahdesta päivästä. Ihanaa!

Eilen oli tosiaan tyttöjen ilta ja ei olisi voinut parempi ilta osua kohdalle. Oli mukavaa istuskella vielä myöhemminkin illalla parvekkeella eikä silti ollut lainkaan kylmä. Katseltiin kuinka ukkospilvet vyöryivät jostain kaukaa ja niinhän se ilta päättyi salamointiin ja sateeseen. 


En halunnut järjestää eilisen illan ruokailua perinteisen kaavan mukaan eli tehdä sitä salaattia, vaan päädyin kokeilemaan paellaa. Hieman kyllä jännitti, miten se onnistuisikaan kun en ole moista aiemmin tehnyt, mutta hyväähän siitä tuli, vaikka itse sanonkin. Pohjareseptinä käytin siis tätä ja muunsin hieman sitä laittamalla kalan sijaan kanaa. Lisäksi tein pestopatonkia, johon tuli tavallisen patongin päälle ensin pestoa, valkosipulia ja päälle vielä juustoa. Lopuksi vielä hetkeksi uuniin niin, että juusto sulaa. Nam! Jälkkäriksi meillä oli sitten sitä mutakakkua, joka taitaa olla aika monen suosikki! 


Ystäväni toi tullessaan valkoviiniä ja hyvää viiniä toikin. Sopi tosi hyvin tuon paellan kanssa ja oli muutenkin kesäisen makuista. Viini oli nimeltään La Cardinal Cristal (linkki Alkon sivuille). 

Kyllä nyt taas jaksaa aloittaa uuden työviikon!

4 kommenttia:

 1. oi kuullostaapa ihanalta, toivottavasti meidän tyttöjen tukholman reissu on just jotain vastaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tyttöjen reissu Tukholmaan! Kuulostaa niin kivalta! Milloin meette? :)

   Poista
 2. Aijai kun nuo patongit näyttää nameilta :P

  Täälläkin oli viime yönä jäätävä ukkonen. Heräsin yöllä ja säikähdin kun pamahteli niin kovaa. Sit hokasin, että se on ukkonen :D

  Ihanaa kyllä, että on lämmin. Harmi vaan että meidän kämppä on kun huonosti lämmitetty sauna, ulkona ilma on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, huonosti lämmitetty sauna! On kyllä niin kuvaava ilmaisu :D Nuo patongit oli kyllä hyviä, kannattaa kokeilla :) Mä niin odotan sun kaikkia ihania hääpostauksia!! :P

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)