keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Hotelli Torino.

Viime viikolla saimme vihdoin etsittyä ja ennen kaikkea varattua hotellimajoituksen Rooman lomaa varten. En pitänyt varaamisen kanssa kovinkaan kiirettä, sillä Roomassa riittää kyllä niitä hotelleja! Oikeastaan vaikeudeksi osoitttautuikin runsauden pula - minkä ihmeen hotellin valitsemme ja ennen kaikkea mistä päin kaupunkia? Lopulta päädyimme siihen, ettei sillä sijainnilla ole kai niin väliä, kun kyseessä on niinkin iso kaupunki. Kai siellä on nyt joka puolella jotain nähtävää?


Lisäksi en halunnut kyllä mitään ihan "murjuinta" hotellia. Myös alemman tähtiluokituksen hotellit voivat olla siistejä ja palvelu hyvää, mutta Bremenin viiden tähden hotelli teki niin hyvän vaikutuksen, että muistan sen edelleen :) Lisäksi harvoin saan hemmotella poikaystävää kunnolla ja toisaalta ei niitä pyöreitä vuosia niin usein juhlita ;)Nyt emme kuitenkaan ottaneet ihan viiden tähden hotellia, vaan neljän. Kyseessä on siis Hotelli Torino, joka sijaitsee aika lähellä päärautatieasemaa ja Colosseumia. Otimme ihan tavallisen kahden hengen huoneen ja hintaan sisältyy vielä aamiainenkin. Yksi yö maksaa tuossa hotellissa 70€, joka ei minusta ole lainkaan paha hinta kun ottaa huomioon tähtiluokituksen ja sen että Rooma on muutenkin tyyris kaupunki. 

Toivottavasti voimme olla sitten paikan päälläkin tyytyväisiä tähän valintaamme :) 

Kuvat lainattu.

4 kommenttia:

 1. Oi että näyttää hyvältä! Poikaystäväsi on varmasti tyytyväinen lahjaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla luulisi juu viihtyvän :) Onneksi poikaystäväkin vaikutti ihan tyytyväiseltä valintaan :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Ja ei ole kyllä pahan hintainenkaan! Taidettiin maksaa Köpiksessä kahden tähden hotellista vähintäänkin ton verran per yö :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, te ootte sit joutuneet maksamaan suht hyvin! Tosin eipä Köpiskään kyllä ole sieltä halvimmasta päästä kaupunkeja!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)