sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Erilainen eilinen.

Eilen loppui vihdoin tämä hullu työviikko ja on kyllä ollutkin hieman sellainen olo, että on tullut töitä tehtyä. Onneksi vain tämä viikko oli tällainen ylibuukattu, sillä "tyhmänä" lupauduin heti kesälomatuurajaksi. Seuraavan kerran voi ehkä miettiä sekunnin pidempään mihin onkaan oikein lupautumassa :)

Meillä oli eilen poikaystävän kanssa treffi-ilta ja se oli kyllä aivan ihana päätös tälle viikolle. Juhlistimme myös hieman töissä saamaani palkintoa, oli se sen verran iloinen yllätys kuitenkin :) 

 Jakku on se Tukhloman Zarasta ostettu

Kävimme ensin Tennispalatsissa katsomassa Diktaattorin, joka kyllä ainakin osui ja upposi muhun. Huumoria kulttuurien välisistä eroista - ei liian tosikoille :) Leffan jälkeen menimme vielä syömään kunnon pihvit Morrison'siin, josa taitaa olla kyllä yhdet kaupungin parhaimmista pihveistä. Oli kyllä niin ihana ja erilainen ilta. 

Ensi viikonloppuna olisi tiedossa sitten jotain hieman toisenlaista, nimittäin mökkirellestysviikonloppu kavereiden kanssa..oh voi.. :P

9 kommenttia:

 1. Voi treffit - ihanaa. :) Sen kun muistaisi, usein kun elää sillä vaihteella, että tossahan tuo puolisko joka päivä on eikä muista panostaa. Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, toivottvasti tekin pääsette pian treffeille :) Meillä tuosta on tullut jo onneksi melkein tapa, kerrankin hyvä sellainen :)

   Poista
 2. Hyvän näköinen asu :) Ja toi tuleva vkonl kuullostaa juuri siltä mitä tarvitset raskaiden työpäivien jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) Joo, kyllä kesässä pitää olla vähintään yksi rellestysviikonloppu ;)

   Poista
 3. Ihana tunika! Milloinkahan mä kerkeäisin tuon tulevan mieheni kanssa oikein rauhallisille treffeille, ehkä häiden jälkeen.. :D No häämatkalla viimeistään ;)

  Mäökkirellestys kuulostaa todella kivalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkirellestys siispäkin :D

   Poista
  2. Oi teidän häämatka, siitä tulee varmasti ikimuistoinen :) On ollut muutenkin niin ihanaa seurata sun blogista teidän häävalmisteluja.

   Poista
 4. Kuulostipa kivalta illalta! Diktaattori on kyllä huippuhauska leffa :D Aika harvassa leffassa on tullut naurettua niin paljon kuin sen aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Tuollainen huumori vain uppoaa niin hyvin ja etenkin kun tuossa "naureskeltiin" molemmille osapuolille lähes tasavertaisesti niin ei sitä voi oikein kukaan pitää rasistisena leffanakaan...

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)