lauantai 28. heinäkuuta 2012

Dinner with friends.

Tänään olisi siis tiedossa illan istujaiset täällä meillä kera ihanien tyttösten. Emme ole nähneet porukalla aikoihin ja niinpä päätinkin ehdottaa yhteistä iltaa meillä, kun toinen tytöistä ei ole vielä edes nähnyt tätä meidän "uutta" kotia, heh. 


Pitkään tuli pohdittua, että mitä ihmettä sitä oikein tarjoaisi, sillä iänikuiset salaatit tyttöjen illoissa alkavat olla ehkä hieman "last season". Ei aina voi eikä pidäkään pitää kiinni arkirutiineista ja ruokailutottumuksista. Höllääminen on taito siinä missä nipottaminenkin ;)


Saatoin päätyä johonkin alla listatuista vaihtoehdoista - en halua vielä paljastaa mihin, että vieraille säilyy pieni yllätys. Arvaatteko te mihin vaihtoehtoon tai vaihtoehtoihin päädyin? :) (Klikkaamalla nimeä pääset reseptiin)
 
* Pestopatonki
* Mutakakku

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta, toivottavasti teillä oli hauska ilta :) Heh, toivon sun vieraiden puolesta että päädyit ainakin mutakakkuun! Mulla tulee teillä vierailusta mieleen aina mutakakku, kun ollaan sitä L:n kanssa päästy nautiskelemaan kerran jos toisenki :D Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mä päädyin siihen tuttuun mutakakkuun! Se on vaan niin hyvää eikä sitä tule muutoin oikein ostettua kun ei sitä jaksa kokonaan syödä yksin :)

   Poista
 2. Hei tosi hyvä idea. Meiän illanistujaisiin kans aina valmistaa salaattia, ja vielä kylkeen kanaa ja fetaa. Niin last season :)

  Päädyitköhän pestopatonkiin ja täytettyihin paprikoihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hassua miten tosi monella on aina tyttöjen illoissa salaattia ja kanaa :D Eihän niissäkään mitään vikaa ole, mutta vaihtelu tosiaan virkistää. Pestopatonkia oli eilen ainakin tarjolla.. ;)

   Poista
 3. Empä osaa sanoa, mihin päädyit, mutta servettirenkaat ovat aivan täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ne on kyllä ihan nätit ja tuovat kattaukseen sitä jotakin :)

   Poista
 4. Olitko tänään Porttipuiston Kodin ykkösessä vai onko sulla kaksoisolento? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla sitten kaksoisolento kun olen tämän päivän viettänyt lähinnä omalla parvekkeella :) Olisipa jännää nähdä tuo kaksoisolento!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)