perjantai 27. heinäkuuta 2012

Candy & Candel Cups.

Olen saanut erilaisten juhlien yhteydessä vaikka minkälaisia lasisia sisustusesineitä, lähinnä purkkeja ja kulhoja. Eräässä Pentikin lasisessa kannellisessa kulhossa on Gambiasta tuotuja simpukan kuoria. 

Tänä vuonna olen saanut lahjaksi upean Riviera Maisonin lasisen säilytysrasian sekä Stockan lasisen purkin, jossa oli lämpötuikkuja. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt niille jonkinlaista "käyttöä", kunnes sitten tällä viikolla vihdoin keksimme: 


Lämpötuikut saivat uuden paikan yrttiruukuissa. Vihaan nurkissa olevia erilaisia pussukoita ja nyssyköitä ja kun jostain syystä yrtit eivät menesty meidän taloudessa, niin kynttilät säilyvät nyt kätevästi yrttiruukuissa. Ne ovat kauniita esillä ja tuosta niitä on syksyllä helppo napsia käyttöön. 


Ennen tuikut olivat tosiaan tässä lasipurkissa, mutta nyt se sai sisällökseen suloisen värisiä, pieniä vaahtokarkkeja. 


Tämä upea Riviera Maisonin kolmikerroksin säilytyspurkki löysi uuden paikkansa valkoiselta ruokapöydältämme, jossa se miellyttää kovasti silmääni. Sisällökseen se sai hempeänvärisiä "lumipallo" toffeekarkkeja. Mun mielestä tää on aika ihana!

4 kommenttia:

 1. Oi, ihania purkkeja :) Varsinkin tuo viimeinen.

  VastaaPoista
 2. Ihania sisustusideoita! Tosi kivalta näyttää kyllä nuo kynttilät tuossa ruukussa ja karkit tuo kanssa ihanasti väriä sisustukseen :) Meillä vaan ei voi karkeilla sisustaa, kun mä söisin ne sieltä purkista... Sais kokoajan olla ostamassa uusia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Karkit kyllä tuovat joo kivasti hieman väriä sisustukseen, yllätyin kuinka kivalta ne näyttävätkään. Tosin onhan siinä juu hieman tuo ongelma, että on vaikea pitää näppinsä erossa niistä. Pitäisi ostaa jotain tosi pahoja karkkeja! Nim. sokerihiiri :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)