sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Sunnuntain shoppailua.

Tänään on ollut kunnon "ei huvita tehdä mitään järkevää"-päivä ja onneksi olen osannut ottaa sen myös sellaisena :) Vielä kun lähes koko päivän on vaan satanut vettä ja ollut ankeaa, niin on saanut hyvällä omallatunnolla lorvailla...

Sainkin houkuteltua poikaystävän lähtemään Jumboon kierrokselle, vaikka minun olisi tosiaan pitänyt olla kotona lukemassa saksan tenttiin. No olipa joku muukin luistanut lukemisesta, sillä törmäsin pariini vaatekaupassa, hih :P Ei kesää ole vain tarkoitettu opiskelua varten!

 Uusi shoppailulaukkukin pääsi käyttöön :)

Löysin vihdoin itselleni toiset farkut Onlysta ja lisäksi kävimme katsastamassa yhdet auringonottotuolit, jotka varmaankin ostetaan mökille. Nyt siellä on nimittäin uusi terassi ja jos saa vielä kunnon löhötuolit siihen, niin ei tarvitse kyllä kahta kertaa miettiä mitä tekee juhannuksena, jos säät sallivat ;) 

7 kommenttia:

 1. Niin totta, ettei kesää ole tarkoitettu opiskeluun! Mun pitäisi lukea tässä sivussa, mutta vaikka 8-16 on motivaatio todella korkealla, kotona ei kiinnostaisi yhtään tarttua kirjoihin = sisällä nököttämistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin on vielä lukemista jäljellä..Toivottavasti ei enää kuitenkaan kovin paljoa. Tsemppiä kovasti! :)

   Poista
  2. Ei varsinaisia opintojaksoja tentteineen vaan harjotteluja eli joka päivä tulee eteen asioita, joita pitäisi opiskella/kerrata. :) Tsemppiä sinnekin! :)

   Poista
 2. Hehe, kuulostaa niin tutulta toi shoppailu lukemisen sijaan! :D Itse koitan lukea huomiseen uusintatenttiin (tentti on jo läpi, tarkoitus vaan korottaa) ja kieltämättä tuntuu koko ajan siltä, että voisin tehdä ihan mitä tahansa muuta...kesä ei todellakaan ole opiskelua varten...sanoo hän, joka tod. näk. istuu elokuussakin saman tenttikirjan parissa. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kyllä tositosi ahkera jos jaksat vielä korottaakin :) Mä olen nyt mennyt siitä missä aita on matalin. :D Ja tuo on kyllä niin tuttua että kaikki muu jaksaa silloin kiinnostaa kun pitäisi lukea paitsi se itse lukeminen :D

   Poista
 3. Eilinen oli kyllä varsinainen sisällähengaus-päivä, kun oli niin kovin sateista. Sitä suuremmalla syyllä juhannuksena saisi olla oikein kaunis ja aurinkoinen keli :) Paljon tsemppiä tenttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan joo että juhannuksena olisi ihana keli :) Olisi mukavaa olla maalla ulkona ja nauttia auringosta. Mökillä tulee niin helposti tylsää, jos vain joutuu olemaan sisällä..

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)