torstai 7. kesäkuuta 2012

Naapuriin!

Huomenna töiden jälkeen on vaihteeksi tiedossa jotain kivaa, sillä huomenna lähdemme vihdoin ja viimein risteilylle Ruotsiin. Tosin..täytyy myöntää, etten ole vielä ollut kovinkaan innoissani koko matkasta. Yleensä olen jo hyvissä ajoin mallaillut asukokonaisuuksia ja suunnitellut mitä haluan tehdä Tukholmassa. 

 
Nyt olen kuitenkin ollut niin uupunut kaikesta menosta, etten ole oikein edes tajunnut koko reissua. Luotan kuitenkin siihen, että kun viikonloppu vihdoin ihan oikeasti koittaa, niin kyllä se väsymyskin hetkeksi väistyy ja jaksan taas innostua :)


Ihanaa siis kun viikonloppuna ei tarvitse siivota, laittaa ruokaa eikä opiskella..tai no ehkä vähän sunnuntaina mutta yhdenkin päivän vapaa tuntuu tässä väsymystilassa viikolta :) Nautitaan siis siitä! 

9 kommenttia:

 1. oikein kivaa reissua, toivottavasti sielä paistaa arska!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti Minna, toivotaan joo :)

  VastaaPoista
 3. Anteeksi pieni OT, mutta oletteko vuokranneet asuntonne Newseciltä? Kuvien perusteelta näyttää nimittäin ikkunalistoja, keittiötä ja joka kohtaa myöden samalta kuin meidän edellinen asuntomme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla, tosin aika monessa vuokra-asunnossa taitaa olla samanlaiset ikkunalistat ja perus keittiö niin kuin meilläkin :)

   Poista
 4. Ihanaa ja rentouttavaa reissua! ♥

  Mulle käy kiireen keskellä monesti myös niin, että ei tajuakaan sitä, kuinka nopeasti joku odotettu juttu tulee eteen.

  Kiireestä puheen ollen, tosi vähän oon ehtinyt edes blogeja lukemaan tai varsinkaan kommentoimaan viime aikoina. Tylsää kun muut velvollisuudet rajoittaa hömppäelämää.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) Mullakin on pidellyt niin kiirettä että on jäänyt bloggailu vähemmälle. Harmittaa mutta josko tämä elämä taas tästä kohta hetkeksi rauhottuisi :)

   Poista
 5. Ai se on jo tänään! Rentoa ja aurinkoista risteilyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä niin ihana risteily :) Teki hyvää päästä hetkeksi pois arjesta :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)