tiistai 19. kesäkuuta 2012

Mun raidat.

Sainpas houkuteltua poikaystävän ottamaan kuvia minusta uusi raitamekko päällä. Kuten eilen jo kerroin, löysin tuon mekon sunnuntaisella shoppailureissulla. Vaikka toki netistäkin on löytynyt vaikka mitä kivoja mekkoja, en ole kuitenkaan saanut aikaiseksi tilattua niistä yhtäkään. Sunnuntaina kävin sitten pyörähtämässä pikaisesti H&M:llä ja siellä oli tämä mekko hintaan 9,95€. Ei tarvinnut kyllä kahdesti miettiä!

Vauhdikasta kuvausta

Jos laittaisin tämän asun töihin, saattaisin harkita laittavani vielä sukkikset jalkaan. Vaikka onkin kesä niin silti on jotenkin paljas olo ilman sukkiksia,etenkin töissä. Helman pituus on mielestäni vielä töihin kelpaavan rajoissa, on tuolla töissä tullut vastaan lyhyempiäkin helmoja...Ja olisipahan meidän ihanille nörteille silmäniloa, hehe ;)

9 kommenttia:

 1. Ihana! ♥

  Sopii sulle mainiosti ja ei ollut edes hinnalla pilattu. Mun mielestä voi todella hyvin käyttää töissä, ei ole liian lyhyt. Sukkisten kanssa voi mun mielestä ihan hyvin pitää sitä. Mullakin on joskus alaston tai siis paljas olo ilman sukkiksia varsinkin just töissä. Todella kuumalla ilmalla lähden sitetn ilman sukkiksia jos on hame tai mekko päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ei ollut kyllä joo hinnalla pilattu, en tarvitse välttämättä mitään merkkimekkoa. :D Kyllä toi munkin mielestä menisi ihan hyvin sukkisten kanssa. Lisäksi tuo kuvahan on otettu alhaalta päin, joten sekin vääristää tuota mekkoa vieläkin lyhyemmäksi.

   Poista
 2. Ulkomailta katsottuna ei sovi työasuksi mutta Suomessa ollaankin rennompia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäköhän Anonyymi tarkoittaa ulkomailla?? Aika laaja käsite etten sanoisi :D Niin että Suomessa tämä on ok, mutta ei esim. Virossa? Tuskinpa on ihan näinkään.

   Poista
  2. Tarkoitan Italiassa, Englannissa, Australiassa ei ainakaan voi pukeutua noin. Niistä työkulttuureista on kokemusta. Ei tarvitse loukkaantua, asia vaan on niin että mekko on liian lyhyt ja kireä konservatiivissia kulttuureissa. Suomessa on rennompaa.

   Poista
 3. En tarkoita tätä nyt loukkaavasti mutta oletko miettinyt että sun työnantaja saattaa lukea tätä ja millaisen kuvan hän saa siitä kun puhut täällä "Ja olisipahan meidän ihanille nörteille silmäniloa, hehe ;)" tuohon sävyyn. Kaikkea ei nettiin kannata kirjoittaa, kaikki mitä nettiin kirjoittaa saattaa vaikuttaa työmailmaasi. Monet ovat saaneet jopa potkut kun ovat esimerkiksi facebookkiin laittaneet jotain sopimatonta. Ja kaikesta jää jälki nettiin. Kannattaa miettiä jatkossa että mitä kirjoitat nettiin KAIKKIEN nähtäväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kuitenkaan omalla nimelläsi uskaltanut kommentoida tätä? Kiitos ihanasta huolenpidostasi :D En ymmärrä ollenkaan mitä pahaa tuossa lauseessa on? Oletko kuullut koskaan sellaisesta asiasta kuin sarkasmi tai huumorintaju?! Jos nämä mainitut "nörtit" nimittävät itse itseään tuolla nimellä, niin miksi minä en saisi käyttää tuota nimeä? Järki käteen kiitos!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)