maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mennyt juhannus.

Vietimme rentouttavan mökkijuhannuksen kaukana kaupungin hälinästä, maaseudun rauhassa. Tai no, jos rauha on sitä että jaloissa pyörii neljä koiraa ja musiikki pauhaa täysillä. En halua kuulostaa turhaan miltään nipottajalta, mutta joskus olisi kiva olla niin hiljaisuudessa että kuulee lintujen laulavan ja kärpästen surisevan. Ehkä joskus vielä?

 Vito ja Possu.

Mitä juhannuksena sitten tehtiin? Syötiin hyvin, grillattiin enemmän kuin paljon, katseltiin urheilukentällä kun pojat heittivät keihästä ja pelasivat palloa, saunottiin, otettiin aurinkoa, katsottiin jalkapalloa. Niin ja nukuttiin! Poikaystäväkin totesi eilen, että sä vaan nukuit. Niin mä vaan nukuin ja olisin nukkunut vieläkin. 


Tänään olikin sitten karumpaakin karumpi paluu arkeen. Onneksi tällä viikolla on treffit yliopistotyttöjen kanssa! Muuten tällä viikolla ei sitten ehdi edes kissa sanoa, sillä viikon aikana pitäisi tehdä töitä vähintään 50,5h töitä. Ihan riittävästi mun mielestä!

8 kommenttia:

 1. Oho, mites sulla on noin paljon töitä tällä viikolla? Kuulostaa rankalta :O Mutta huomenna nähdään, jee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna nähdään joo, niin ihanaa <3 Mulla on nyt sitten kaksi työtä, oon taas yhdessä vanhassa työpaikassa töissä ja päädyin heti kesälomatuuraajaksi :D

   Poista
 2. äläpä näännytä itseäsi työllä :)

  VastaaPoista
 3. Oo, oletpa löytänyt kivat raiteet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on mökin vieressä. Eivät ole enää käytössä, niin niillä on kiva kävellä :) Se vanhan puun (ja tervan?) tuoksu on myöskin ihana!!

   Poista
 4. Ihania kuvia, todella tunnelmallisia!!

  Oi että, hyvä että sait levättyä kunnolla. Kauhean paljon töitä sulla tällä viikolla, hirvittää jo pelkkä ajatuskin. Tsemppiä Nanna ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, kiva kuulla :) Lepo teki kyllä hyvää juhannuksena, nyt on jaksanut sitten tämän työrupeaman. Onneksi kyse on vain yhdestä viikosta :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)