tiistai 26. kesäkuuta 2012

Elokuussa mennään...!

Elokuussa mennään tosiaan Roomaan juhlistamaan poikaystävän synttäreitä. Ihanaa saada kunnon laatuaikaa yhdessä ja päästä katsastamaan tuo varmasti niin upea kaupunki :) Kiertelemään kaupungilla ja herkuttelemaan ihanilla ruuilla. Matka tuntuu niin palkinnolta itsellekin tämän kiireisen kevään ja kesän jälkeen. Silloin mullakin ovat jo työt loppuneet. Hyvä niin, sillä tuli taas vaihteeksi saatua kunnon saavillinen kylmää vettä niskaan töissä ja voin kertoa että jättiläismäinen palkokasvi on tällä hetkellä erittäin syvällä nenässäni. 


Äiti varasi meille tosiaan tänään lennot Roomaan, joten nyt on matka sen suhteen jo varmaan. Meidän oli aluksi tarkoitus mennä sinne torstaista sunnuntaihin, mutta lähdemmekin matkaan jo keskiviikkona. Kelpaa! 


Nyt ottaisinkin ilomielin kaikki Rooma vinkkejä vastaan, etenkin hotelleista ja ruokapaikoista. Mitkä ovat Colosseumin lisäksi must see kohteita? :) Jakakaa vinkkinne :) 


Kuvat lainattu.

8 kommenttia:

 1. Jos olette menossa Roomaan kuukauden alussa eikä paluulentonne ole aamusta, kannattaa sunnuntaina pistäytyä Vatikaanin museossa. Se on nimittäin ilmainen jokaisen kuukauden ekana sunnuntaina. Muutoin maksaa parikymppiä sisälle, mutta sisältönsä vuoksi ehdottomasti sen parinkympin arvoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, mutta menemme tällä kertaa Roomaan vasta elokuun lopussa :) Vatikaani voisi ollaa kyllä mielenkiintoinen kohde :)

   Poista
 2. Fontana di Trevi illalla on ihana. Kaunis se on päivälläkin :)
  Myön Pantheon on tutustumisen arvoinen paikka.
  Ja kaduilla kävellessä kannattaa pistäytyä myös kirkoissa, erityisesti pienimmät niistä voivat olla hyvinkin tunnelmallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä googlettaa ehdottomasti nuo molemmat, kiitos sinullekin vinkeistä :)

   Poista
 3. Pietarinkirkossa kannattaa käydä, vaikkei uskonnollinen ihminen olisikaan - todella hulppea rakennelma! Jos ei kärsi ahtaan- ja korkeanpaikankammosta,näkymät katolta ovat huimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Karo, kiitos vinkistäsi :) Nuo kirkot ylipäätään voisivat olla mielenkiintoisia ja eiköhän jossain niistä tule käytyä :) Pidetään siis tuo Pietarinkirkko ehdottomasti mielessä :)

   Poista
 4. oijoi, lähtisin kyllä myös oikein mielellään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun pitää vihjata sille sun poikkikselle että järkkää sullekin yllärimatkan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)