lauantai 16. kesäkuuta 2012

Ai mikä blogi?

Nyt on kyllä blogi jäänyt pahasti laahaamaan muun elämän jalkoihin. Jotenkin oli hieman odotettavissakin, että Tukholman reissun jälkeen elämä olisi vain yksi iso kaaos. Onneksi osasin nauttia siitä reissusta ihan täysillä, sillä nyt tämä elämä on ollut todellakin täysi kaaos. En ole tainnut herätä tällä viikolla kertaakaan suoraan herätyskelloon, vaan poikaystävä on joutunut aina herättämään minut. 

Onneksi poikaystävä käy kuvaamassa kesää, niin minäkin nään kuinka kaunis Suomen kesä onkaan :)

Ensi viikko on vielä toinen samanlainen kaaos, sillä minulla on keskiviikkona vielä yksi tentti, mutta silti alkaa olla kyllä jo niin voittajaolo! Tuntuu siltä, että ehkä tämäkin alkaa olla voiton puolella? Vaikka olenkin ihan rikkipoikkiväsy, niin silti ei harmita sillä jos ja kun pääsen kahdesta nyt urakoimastani yliopistokurssista läpi, niin minun ei tarvitse enää syksyllä palata kouluun :) Aika superia! Lisäksi työtkin ovat sujuneet hyvin, vaikka Q2:n loppumisen takia vauhti on ollut aika mielenkiintoista. Olisi ihan kiva ehtiä joskus pitämään edes se lounastauko. Yhden kahvitauon olen pitänyt koko aikana. :D  


Että sellaista tällä erää, eiköhän tämä blogi tästä nyt taas piristy sillä ainakin tulevina viikonloppuina on tiedossa kaikkea kivaa :) 

Kuvat: A.K. 

2 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samanlaisia fiiliksiä sekä blogin että työn suhteen. Onneksi viime päivinä kiire on hieman helpottanut, vaikka pitkiä päivä olen joutunutkin tekemään.

  Onneksi on lämpöä ja valoa, niin jaksaa :)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sinunkin kiireesi helpottavat :) On kurjaa joutua raatamaan kesällä, etenkin kun Suomen kesä on niin lyhyt. Täytyy vain koittaa nauttia tästä :) Kivaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)