torstai 3. toukokuuta 2012

Tulppaanien maasta.

Äitini kävi vapun aikoihin ystävänsä häissä Hollannissa - tuolla tulppaanien maassa. Sain aika hienoja kuvia kuvaviesteinä ihan livenä paikan päältä! Lisäksi äiti toi kivoja tuliaisia, mm. vähän lisää suklaata ja Baileysia - mun herkkuja, heh! 


Ja nuo kengät ovat niin söpöt! Hollantilaisuutta parhaimmillaan :) 


Voi kun olisi päässyt vielä itsekin kesällä johonkin reissuun, edes pariksi päiväksi. Euroopassakin olisi vielä monta kivaa kohdetta, joissa olisi kiva käydä: Rooma, Lissabon, Split, Oslo jne. Tällä hetkellä lähes mikä vain olisi jees. Ehkä sitä sitten kesällä taas päiväksi Tallinnaan...

Valmistumiseni jälkeen sitten viimeistään taas pidemmälle. Meillä on kaksi vaihtoehtoa tällä hetkellä, toiseen on matkaa 11.066 km ja toiseen on 7.691 km. En tiedä kumpi olisi kivempi :P

6 kommenttia:

 1. Ihania tuliaisia! Mukavan hollantilaismaisia :) Oon käyny Hollannissa kahdesti ja voisin mennä joskus hyvinkin vielä uudestaan.

  Ja mitäs noi kaksi matkakohdetta ovat missä on noi kilometrimäärät? Oot aina niin salaperäinen täällä! :D Oisko toinen Etelä-Amerikassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks kertaa Hollannissa! :) No joo, mäkin haluan! Edes sen kerran! :D Ja noi matkakohteet..toinen on hyvinkin Etelä-Amerikassa kuten veikkasit ja toinen Afrikan rannikon läheisyydessä, Intian valtameressä :)

   Poista
 2. Hih, ompa söpöt kengät. :) Itsekkään en ole vielä päässyt käymään Hollannissa, lukuunottamatta muutamaa välilaskua lentokentällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo välilaskut ovat siitä usein harmillisia että niiden aikana harvoin ehtii käydä kääntymässä itse kaupungissa :)

   Poista
 3. Oi, nuo kengät on ihan supersöpöt :) Hah, Baileys on myös mun suosikkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baileys on kyllä hyvää vaikka sitä ei pystykään juomaan kerralla paljoa, mutta onneksi ei ole tarkoituskaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)