torstai 17. toukokuuta 2012

ToDo.

Reilut 160 päivää ja I'm gone. Yritän aktiviisesti unohtaa koko jutun, sillä haluan nauttia Suomen kesästä, ystävistä ja perheestä. Siltikin..yhä useammin huomaan esim. kaupassa katselevani "haikeasti" ympärilleni; kohta en näe hyllyillä vaaleaa leipää tai tuttua ruotsalaista maitoa. Kohta ei ole kahvia. 

 Matkapäiväkirja

Aika paljon on vielä tekemättä. Matkapäiväkirja on aloitettu ja raapustettu sinne To Do -lista. Kärjessä ovat rokotukset, läppäri ja lentoliput. Lääkärille on jo soitettu ja siitä kirjoiteltu tänne blogiinkin. Matkavakutuuksesta on pyydetty yksi tarjous, toinen pitäisi vielä pyytää vertailuksi. Vitosta ja poikaystävästä pitäisi teettää paperiversiot valokuvien muodossa, ovat sitten aina kanssani ja voin näyttää paikallisille kuvia perheestäni :) 


Kesällä olisi tarkoitus mennä erään Hannan kanssa Hietsun kirpparilla käymään - täytyyhän mukanaan aina viedä tuliaisia. Lisäksi ajattelin ostaa käytettyjä kesävaatteita, jotka voin jättää matkani jälkeen sinne. Konkreettista auttamista. 

3 kommenttia:

 1. Erään Hannan :D Saat mut kuulostamaan mystiseltä, heh! Mutta todellakin mennään sitten Hietsuun katselemaan mitä sieltä löytyy. Kirppariostokset kun eivät tee suuria aukkoja matkabudjettiin ja niistä voi kuitenkin löytää vaikka mitä aarteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oothan sä nyt vähän mystinen, hihi! Jos tiiät jo sun viikonloppusuunnitelmia kesällä, niin voitaisiin jo jossain välissä sopia joku aamu kun mennään sinne? Milloin ne alkaa siellä, kesäkuussa? Ja varmaan aina lauantaisin? :)

   Poista
  2. Mun mielestä se aukesi jo nyt toukokuussa :) Se on auki joka päivä jostain aamuyhdeksästä, eli meidän tapauksessa mentäis sit la tai su. Yritetään sopia tosiaan päivä jo hyvissä ajoin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)