maanantai 21. toukokuuta 2012

Stig om bord!

Olemme pitkään ystäväni kanssa haaveilleet risteilylle lähtemisestä, sillä edellisestä kerrasta on jo pari vuotta aikaa. Aiemmin olemme käyneet laivalla suunnilleen kerran vuodessa. Nyt kumpikaan ei ole ollut kiinnostunut siitä varausrumbasta, niin ovat reissutkin jääneet. 

Kuitenkin, ensi kuun alussa - tarkemmin ottaen 8.6 suuntaamme jälleen laivalla Tukholmaan. Tällä kertaa kokoonpanokin on hieman erilainen päällekkäin menneiden aikataulujen takia ja meidän kahden lisäksi mukaan lähtee myös ystäväni isosisko :) Ihan mukavaa saada pieni irtiotto arjesta, mitä nyt seuraavalla viikolla olisi yksi tentti, mutta se on sitten sen ajan murhe.


Reissussa tuskin tulee shoppailtua, mutta miksipä sen aina pitäisikään olla pääosassa. Voi sitä nauttia risteilystä muutenkin kuin korttia vinguttamalla. Lisäksi en aio raahata laivalta yhtään karkkia, sillä edellisiäkin tuliaisia on vielä jäljellä. Nyt nautin vain ristelystä, buffetista ja seurasta. Voihan olla, että illalla päälle eksyy sitten jotain vähän siistiimpää ja menemme tanssimaan, se jääköön nähtäväksi.. ;) 

Kuva lainattu

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta irtiotolta arjesta ja tosiaankaan shoppailun ei aina tarvitse olla pääosassa! :)

    VastaaPoista
  2. Totta :) Kivaa vain nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta! Toivottavasti Tukholmassa olisi vain hyvä ilma niin voisi tehdä kunnon turistikierroksen :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)