tiistai 1. toukokuuta 2012

Ruokaisia vapputunnelmia.

Kivaa toukokuuta ja vappua kaikille! 

Tästä se kevät viimeistään starttaa! Siitä kertoo jo sekin, että tänään käynnistettiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna ruohonleikkuri! Testimielessä kyllä vielä, mutta kuitenkin! Varma kevään merkki!

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Meillä juhlittiin eilen vappua siis hyvin ruokaisissa merkeissä. Ihan hirveästi ei jaksanut työpäivän jälkeen juhlia, mutta oli niin mukavaa kun sain ystäväni meille kylään :) Herkuteltiin hyvällä "kana"viinillä, mozzarellatikuilla, kanansiivillä, vihanneksilla ja jälkkäriksi oli jäätelöä. Ihanaa kun sai olla vain rennosti hyvässä seurassa eikä tarvinnut väkisin juhlia. 


On ollut viikonpäivät hieman hakusessa nyt. Eilen oli perjantai, tänään on sunnuntai ja huomenna keskiviikko. Ai siis miten meni? :)

PS. Suosittelen tuota ranskalaista viiniä lämmöllä!

2 kommenttia:

 1. Mukavaa toukokuuta!

  En ole vieläkään maistanut B&J-jäätelöitä, vaikka kaikki niitä kehuvat. Nyt on tosin pakastin täynnä kaikkea muuta kun kerrankin mahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! :) Suosittelen kyllä maistamaan noita jäätelöitä. Eihän ne nyt kieltämättä niiiin erikoisia ole, mutta ehkä vähän erilaisia kuin muut jäätelöt mihin Suomessa on tottunut :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)